Survivor trailer 14/3: Πάλι κάνει σαματά ο Σταμάτης!

Survivor trailer 14/3: Ακραίες καταστάσεις στο αποψινό (21:00) επεισόδιο του Survivor, με χαρακτηρισμούς «καραγκιόζηδες» και «παραδέξου μια φορά την ήττα» σου, όπως θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Φάνης και Σταμάτης «αρπάζονται» άγρια μετά από μια ήττα του δεύτερου σε ένα αγώνισμα κι εκεί αρχίζουν οι ειρωνείες  του πρώτου. «Παραδέξου μια φορά την ήττα σου ρε Σταμάτη» λέει ο πρώτος για να απαντήσει ο Σταμάτης «εσύ πόσο ειρωνικός είσαι;» ο οποίος είναι εμφανώς εκνευρισμένος.

Μάλιστα

κινείται απειλητικά προς το μέρος του εκστομίζοντας την ατάκα: «Καραγκιόζηδες και αυτά είναι μάλλον της δικιάς σου νοοτροπίας και όχι της δικιάς μου Φαίνεται πόσο ακόμη χειρότερος μπορείς να γίνεις». Το πώς κατέληξε το επεισόδιο ανάμεσα στους δύο αντιπάλους μένει να το δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Στη συνέχεια στο τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός δίνει το σύνθημα για τη μεγάλη μονομαχία ώστε να μάθουμε το ποια θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Ευγενία, Χρύσα, Άιρα, Μαριλίνα μπαίνουν στη μάχη προκειμένου να επιβιώσουν και να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Βεβαίως το Sportime έχει ήδη σπεύσει να σας ενημερώσει με spoiler για το ποια είναι το μεγάλο φαβορί προκειμένου να αποχωρήσει. Παράλληλα σας αναφέρουμε και το ποιοι έχουν προβάδισμα να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Και φυσικά μην ξεχνάτε να ψηφίσετε στο MEGA POLL για το ποια θέλετε να αποχωρήσει από το Survivor

Survivor trailer 14/3: Πάρτε μια γεύση το τι θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα