Survivor spoiler 14-5 αποχώρηση: Τα ΦΑΒΟΡΙ για την επόμενη υποψηφιότητα!

Survivor spoiler 14-5 αποχώρηση: Σε ότι αφορά τους υποψηφίους προς αποχώρηση δεν είναι απαραίτητο το Survivor spoiler. Μετρημένα είναι τα κουκιά, εύκολο να προβλέψει κανείς το τι θα συμβεί απόψε στο Survivor.

Πόσοι έχουν μείνει άλλωστε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Όλοι κι όλοι εννιά παίκτες. Οι δύο είναι ήδη στον τάκο. Οι Διάσημοι επέλεξαν την Δώρα Νικολή την πρώτη μέρα και τον Χριστόφορο Ταξίδη την επόμενη.

Αυτό σημαίνει πως έχουν τρεις επιλογές.

Τρεις είναι οι διαθέσιμες επιλογές και για τους Μαχητές. Η Σταυρούλα δεν θα αγωνιστεί απόψε. Θα παραμείνει εκτός παιχνιδιού και θα δούμε αν θα είναι στο συμβούλιο του νησιού. Δύσκολο να την ψηφίσουν οι συμπαίκτες της και να είναι όμως.

Άρα, αυτές είναι οι επιλογές. Με άλλα λόγια, πιο δεδομένο ποιοι θα είναι μονομάχοι απόψε δεν θα μπορούσε να είναι το πράγμα.

Survivor spoiler 14-5 αποχώρηση: Ένας κι ένας…

Το αν θα δούμε τελικά αποχώρηση και μονομαχία αυτή την εβδομάδα στο Survivor 2024 είναι άλλη ιστορία. Διότι, η Σταυρούλα αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Από εκεί και πέρα όμως, απόψε θα δούμε επεισόδιο σε κανονική ροή. Σαν να υπάρχει μονομαχία (που μπορεί και να υπάρξει) και… βλέπουμε. Με άλλα λόγια, όλα είναι ανοικτά μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας.

Οι Διάσημοι θα βγάλουν στον τάκο τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους αν ηττηθούν στην 3η ασυλία.

Οι Μαχητές θα έχουν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα