Survivor highlights 15/3: Επικός καυγάς Γκιουλέκα και Σταμάτη – Αποχώρησε η Μαριλίνα (vids)

Survivor highlights 15/3: Συναρπαστικό όπως ακριβώς αναμενόταν ήταν το χθεσινό (14/3) επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τα έχει όλα και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time.

Πιο συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κοινό κάθε άλλο παρά παραπονούμενο μπορεί να έμεινε την Πέμπτη 14 Μαρτίου, με το παιχνίδι να συνεχίζεται με μοναδικές μάχες στον στίβο αλλά και μια ακόμα αποχώρηση.

Survivor highlights 15/3:

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα

με τη σειρά. Οι παίκτες της μπλε ομάδας ξύπνησαν αρκετά πεινασμένοι αφού και στον προηγούμενο αγώνα δεν κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού.

Μάλιστα, στις συζητήσεις τους μετρούσαν τα έπαθλα που έχουν χάσει και το πόσο θέλουν να κερδίσουν για να καταφέρουν να κερδίσουν έστω ένα γεύμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στη μάχη για το τελευταίο αγώνα της εβδομάδας έχοντας ως στόχο δύο πολυπόθητα έπαθλα, το έπαθλο φαγητό και την επικοινωνία.

Τα.. αίματα άναψαν όταν Σταμάτης και Γκιουλέκας ήρθαν αντιμέτωποι στον στίβο μάχης, με τον πρώτο να κερδίζει και να κάνει το 8-4 για τους Κόκκινους.

Οι δύο παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση καθώς ο Φάνης μετά την ήττα του, είπε στην παραγωγή ότι η πίστα δεν έχει νερό. Εκείνη την στιγμή ο Φάνης, ξεκίνησε να φωνάζει και να του λέει ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι έχασε.

Εν τέλει, οι Κόκκινοι κατάφεραν να χαμογελάσουν για άλλη μια φορά, με Γιώργο και Αναστασία να επικρατούν των Ντάνιελ και Δώρα στο flag race, γράφοντας το τελικό 12-5.

Από ‘κει και πέρα, για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα η αποχώρηση από το Survivor αποτέλεσε γυναικεία υπόθεση.

Ευγενία, Χρύσα, Aira Adomaityte και Μαριλίνα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να παραμείνουν, τουλάχιστον για μια ακόμα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο.

Η τελική αναμέτρηση διεξήχθη ανάμεσα στα δύο τελευταία κορίτσια, με την Μαριλίνα να αποχωρεί, αυξάνοντας με ένα καλό ποσό τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα