Survivor διαρροή spoiler 14/3: Αυτοί οι δύο παίκτες της μπλε ομάδες τραυματίστηκαν! Τι γίνεται με την υγεία τους και την… ασυλία!

Survivor διαρροή spoiler 14/3: Έχουμε επιβεβαίωση για τον τραυματισμό των παικτών στο αγώνισμα ασυλίας. Δύο τελικά οι εμπλεκόμενοι.Survivor διαρροή spoiler 14/3

Survivor διαρροή spoiler 14/3: Σας είπα δεν μείνει τίποτε κρυφό από εμάς. Για το Survivor μιλάμε, εδώ έχουμε όλα τα νέα. Όλα τα

αποκλειστικά και τις ειδήσεις. Και πριν από μερικές ώρες σας είπαμε για τραυματισμό, σοβαρό μάλιστα, παίκτη της μπλε ομάδας.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως δεν ήταν ένας ο παίκτης, αλλά δύο. Επιβεβαιωμένο! Οι παίκτες που τραυματίστηκαν ήταν ο Νίκος Μπάρτζης και η Ελευθερία Ελευθερίου. Ήταν τέτοιο το αρχικό σοκ της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που ο αγώνας για την 1η ασυλία διακόπηκε. Ήταν σοκαρισμένοι οι παίκτες και δεν γινόταν να αγωνιστούν.

Το γύρισμα συνεχίστηκε μία μέρα μετά. Ελευθερία Ελευθερίου και Νίκος Μπάρτζης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή τους. Τελικά δεν ήταν τόσο σοβαρό, όσο αρχικά είχε φανεί. Δεν ξέρουμε να σας πούμε αν μπόρεσαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται, πάντως δεν χρειάζεται να αποχωρήσουν από το παιχνίδι.

Ασφαλώς και σας έχουμε ενημερώσει για το ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Πέρα από αυτό όμως, σας είχαμε και ενημέρωση για την ασυλία που έρχεται. Για να είμαστε ποιο ακριβείς είχαμε κάνει ανάλυση για το ποια ομάδα έχει το προβάδισμα να πάρει μία ακόμα ασυλία. Θα σας έχουμε μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης σύντομα.

Χαμός εν τω μεταξύ στην κόκκινη παραλία και με τη Μαριάνθη. Αυτή και ο Τριαντάφυλλος μοιάζουν… ξένα σώματα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Διαβάστε επίσης

The Bachelor: Η Εριέττα το έχει… «τερματίσει» με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο Instagram! (pics)

Ελένη ΜενεγάκηInstagram: Πήγε στη Βαρβάκειο και της την… «έπεσαν» άσχημα – Χαμός στα σχόλια (pics)

Το άρθρο Survivor διαρροή spoiler 14/3: Αυτοί οι δύο παίκτες της μπλε ομάδες τραυματίστηκαν! Τι γίνεται με την υγεία τους και την… ασυλία! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα