Survivor 5-4: Αποχώρηση ΣΟΚ – Χοντρός τσακωμός Φάνη – Σταυρούλας

10:14 5/4/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor 5-4: Ακόμη μία εβδομάδα στο Survivor ολοκληρώθηκε με μία αποχώρηση «βόμβα» και με το κλίμα ανάμεσα σε ορισμένους παίκτες να μυρίζει… μπαρούτι.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ξεκίνησε χτες με την Ασημίνα να πετάει το… καρφί της με αφορμή τους συνεχείς καυγάδες στον Άγιο Δομίνικο.

«Έχω μάθει να συγχωρώ στη ζωή μου αλλά από τότε που δημιουργήθηκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο, λένε. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι σε αυτό το παιχνίδι και να έρχομαι μόνιμα σε αντιπαράθεση με επαγγελματίες συγνωμάκιες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στο

αγωνιστικό κομμάτι, Μπλε και Κόκκινοι κλήθηκαν να διαγωνιστούν για ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα, αυτό της επικοινωνίας, έχοντας την ευκαιρία να διαβάσουν δύο γράμματα από δύο αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς τους.

Στο άκουσμα του επάθλου οι παίκτες δεν κατάφεραν να κρύψουν την συγκίνησή τους με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο να δακρύζει.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, οι τόνοι ανέβηκαν και οι λέξεις που αντάλλασσαν τα περισσότερα μέλη των Μπλε κάθε άλλο παρά ήπιες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Μάλιστα, η προσπάθεια του Φάνη Μπολέτση να τονίσει τα λάθη της ομάδας εξόργισε τον Τζέιμς Καφετζή!

«Μου λες να παίξουμε μόνο με την Σταυρούλα; Μα με έχετε τρελάνει ρε μαλ…! Με έχετε τρελάνει! Δηλαδή αυτό που κράζουμε θα κάνουμε ρε;» σημείωσε χαρακτηριστικά, εν εξάλλω.

«Ρε γιατί φωνάζεις;» ρώτησε τότε ο Φάνης Μπολέτσης για να απαντήσει ο Τζέιμς, «γιατί με έχετε τρελάνει ρε Φάνη».

«Μπορείς να μην φωνάζεις; Ότι θες, θα το λύσουμε ήρεμα» υπογράμμισε ο Φάνης με την Σταυρούλα να μοιάζει να στηρίζει αρχικά τον Φάνη για να ξεσπάσει, δευτερόλεπτα μετά, στον… Φάνη τονίζοντας πως «να χαλαρώσεις εσύ, Φάνη! Φάνη, μη μου μιλάς αυτή τη στιγμή! Δεν θα ανεχόμαστε συνέχεια όλοι εμείς εσένα».

Όπως αποδείχθηκε, η καλύτερη ψυχολογία που είχαν οι Κόκκινοι βγήκε στα run και η νίκη ήρθε σχετικά άνετα, με τους παίκτες να απολαμβάνουν το έπαθλο επικοινωνίας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Από ΄κει και πέρα, σειρά πήρε η κρισιμότερη μάχη της εβδομάδας, αυτή της αποχώρησης, η οποία ήταν και πάλι γυναικεία υπόθεση.

Ιωάννα, Άιρα, Χρύσα και Σταυρούλα ρίχθηκαν στη μάχη για την παραμονή και εκείνη που πήρε τη δάδα της κι έφυγε, αφού ηττήθηκε δυο φορές, ήταν η πρώτη.

Φυσικά, μπορείτε να ρίξετε ήδη μια ματιά στην ασφαλής εκτίμηση για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα στο Survivor.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 5-4, Αποχώρηση ΣΟΚ – Χοντρός, Φάνη – Σταυρούλας,Survivor 5-4, apochorisi sok – chontros, fani – stavroulas