Survivor 2024 spoiler 14-5: Όλα ανοικτά μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας!

Survivor 2024 spoiler 14-5: Η παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει τεράστιο πονοκέφαλο. Η αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή αφήνει όλα τα σενάρια ανοικτά για τη συνέχεια του Survivor.

Η απορία που είχαμε χθες ήταν συγκεκριμένη; Θα έχουμε δύο αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα; Καλή ερώτηση, αλλά απάντηση δεν υπάρχει ξεκάθαρα ακόμα. Παρότι, το πιθανότερο σενάριο είναι να μην αποχωρήσουν δύο παίκτες αυτή την εβδομάδα.

Σας έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν πως

σε τέτοιες καταστάσεις η παραγωγή ενεργεί με τα δεδομένα που έχει στα χέρια της εκείνη τη στιγμή. Δεν υπήρχε πλάνο για τους Τούρκους παίκτες, για παράδειγμα. Ήταν μια λύση εκτάκτου ανάγκης για το Survivor 2024. Με άλλα λόγια, η συζήτηση είναι ανοικτή για την επόμενη μέρα της αποχώρησης της Σταυρούλας.

Το σίγουρο είναι ένα. Το πλάνο πριν από όλο αυτό έλεγε για δύο εβδομάδες Ελλάδα – Τουρκία στις ασυλίες. Προκειμένου να μπορεί το αγώνισμα να είναι ομαδική. Διότι, το ατομικό φέρνει πτώση στην τηλεθέαση και μάλιστα μεγάλη.

Survivor 2024 spoiler 14-5: Πρόβλημα…

Από τους 9 παίκτες που έχουν απομείνει, μόνο ένας δεν ήθελε να φύγει η παραγωγή του Survivor. Η Σταυρούλα! Αυτή έφυγε όμως. Ο λόγος ήταν να μην μείνουν χωρίς γυναίκα οι Μαχητές. Ήδη η Κατερίνα Δαλάκα ξεκίνησε παράπονα για τους Τούρκους και όχι μόνο. Στα best off δεν θεωρεί σωστό να παίζει και με άντρα!

Η καλύτερη λύση είναι να μην φύγουν δύο παίκτες αυτή την εβδομάδα. Να μην υπάρξει δηλαδή μονομαχία. Αυτό μπορεί και να συμβεί. Στη συνέχεια όμως τι γίνεται; Πέντε παίκτες στους κόκκινους, μόλις τρεις και μόνο άνδρες οι μπλε. Πρόβλημα…

Μια λύση θα ήταν να πάει η Δώρα Νικολή στους μπλε, για παράδειγμα. Δεν είναι εύκολο να γίνει, αλλά δεν το αποκλείουμε κιόλας. Το ακόμα πιο πιθανό σενάριο είναι να παίζουν και οι Τούρκοι στα best off… Όλα ανοικτά…

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα