Superbike: Είμαι η Laurence Norrington Parois και είμαι αυτή που σου κλώτσησε τον κώλο.

Superbike Laurence Norrington Parois :  Μου ζήτησε βοήθεια για να γράψω κάτι για τα κατορθώματα της ομάδας της, TrackPrep Racing. Το αξέχαστο one-liner στον τίτλο εδώ βγήκε καθώς συζητούσαμε στο Donington και φαίνεται ταιριαστός τίτλος. Είπα να γράψω τη συζήτησή μας και γρήγορα τελείωσε το σημειωματάριο καθώς η ιστορία αυτής της επιτυχημένης δρομέας και της ομάδας της που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες αναβάτες μοιράζονταν μια πλήρη αγγλική, καφέ σάλτσα, καφέ χωρίς ζάχαρη. Η Laurence Norrington-Parois, γνωστή και ως Weefrenchie, σε δράση

παρακάτω.

Superbike Laurence Norrington Parois :  Από τις σημειώσεις μου ξέρω ότι η Laurence Norrington Parois γεννήθηκε στη Γαλλία και έχει δύο αδέρφια, ο ένας από τους οποίους της πρώτο έδωσε τη γεύση στα μηχανάκια. Ένας θείος είχε διαγωνιστεί στο Παρίσι-Ντακάρ και ζώντας στα βουνά της φαινόταν αναπόφευκτο να κάνει κάτι λίγο διαφορετικό. Το πρώτο της μηχανάκια ήταν ένα Kymco 125 και η συγκίνηση αυτών των πρώτων βόλτων μετριάστηκε από τον φόβο των κυκλικών κόμβων. Τότε δεν υπήρχε CBT ή ισοδύναμο στη Γαλλία, επομένως ήταν μια περίπτωση να πηδήξετε και να απολαύσετε μια βόλτα με οτιδήποτε έως και 35 ίππους, νόμιμα. Στη συνέχεια, το ’99 ήρθε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να μάθει τη γλώσσα και έπεσε κάτω από τη φιλική, ανεπίσημη κηδεμονία μιας σκωτσέζικης μαγείρισσας με τζίντζερ που φώναζε διαφορα περιέργα πράγματα για τα καρότα.

Από εκεί ήρθαν οι δουλειές σε μια αίθουσα μπόουλινγκ, η εκμάθηση μπιλιάρδου και πάλι η γεύση για τα μηχανάκια. Ένας πρώτος αναβάτης σε ένα GXR750 και η «αδυσώπητη δύναμη» τροφοδότησε την όρεξη για τοπικές ημέρες πίστας, προχωρώντας στο Brands Hatch και στη συνέχεια πιο μακριά στην Cartegena στην Ισπανία και στο Portimao στο Algarve. Το κομμάτι του Superbike Laurence Norrington Parois έδωσε υπέροχα δίδακτρα και, όταν φάνηκε ότι είχε όρεξη για περισσότερη ταχύτητα και λίγο ανταγωνισμό, ρώτησε «τι είναι επόμενο;». Ένα ασυνήθιστο πράγμα που παρατήρησα ήταν ότι μέρος της προσπάθειας για αγώνες είναι η περίεργη, εθιστική οικονομική αιχμή των ανταγωνιστικών αναβατών που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να τρακάρουν. Σε μια ημέρα πίστας, μπορείτε να φορτώσετε ένα σπασμένο ποδήλατο στο φορτηγό και να πάτε ξανά όταν διορθωθεί, αλλά με τους αγώνες υπάρχει η ανάγκη να έχετε ένα γρήγορο, αξιόπιστο ποδήλατο σε κάθε εκδήλωση, κάθε φορά. Τι είναι αυτό που θα τελειώσει πρώτα, πρώτα πρέπει να τελειώσεις την πίστα!

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC Παιανίας22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

Superbike Laurence Norrington Parois :  Ο σύζυγος της Laurence, ο Ash, μιλά για μια συνάντηση σε μια εκδήλωση στο Oulton και την παρακολούθηση του κύκλου της, γνωρίζοντας ότι συνέβαινε κάτι ιδιαίτερο. Τώρα τρέχει το TrackPrep Racing και έχει την άνεση να μην χρειάζεται να σκεφτεί την ποιότητα της μοτοσυκλέτας ή τη ρύθμιση, γιατί ήταν σε ασφαλή χέρια. Το ποδήλατο παίρνει αναβαθμίσεις και ελαφρύνσεις, λένε οι σημειώσεις μου, αλλά λένε επίσης γάλα, ψωμί, καρότα και ρολό, αν και μάλλον είναι λάθος νότες. Αυτή η σεζόν έφερε 3 βάθρα και τη 2η θέση συνολικά, ίσως το καλύτερο αποτέλεσμα αγώνων από μια ομάδα αποκλειστικά γυναικείων αναβατών οπουδήποτε, σε οποιοδήποτε άθλημα; Η Laurence και ο Ash είναι πολύ σεμνοί για να φωνάζουν για αυτό, αλλά είναι υπέροχο να ακούς τις ιστορίες και από τους δύο για την ομάδα. Υπάρχουν περισσότερα στους αγώνες TrackPrep από αυτούς τους δύο, φυσικά.

Superbike Laurence Norrington Parois :  Η Nadieh Schoots ήρθε από την Ολλανδία, η Katie Hand, όπως και η Kim Lawton και η Chloe Jones στα σημεία. Η Kim, όπως ίσως γνωρίζετε, είναι εκπαιδευτής στο Blyton και η Chloe γνωρίζει τα BSB της. Ένας φίλος από τη Red Bull F1 βοήθησε όταν (δεν θα με ευχαριστήσει που το έγραψα) η Laurence ήρθε κατά λάθος έναν γύρο νωρίς και ένα pit stop 20 δευτερολέπτων έγινε 47 δευτερολέπτων. Ωστόσο, αυτή είναι μια αρκετά γρήγορη στιγμή, σωστά; Λέει από υπέροχα ανέκδοτα για το περπάτημα στην πίστα μετά από μια σύγκρουση, ίσως ψάχνοντας για αναμεταδότη και βρήκε κάπου τη δική της αλογοουρά στην άσφαλτο. Τόσοι αγώνες και ανέκδοτα σαν κι αυτόν, με πιπέρι, φυσικά, με μερικά πολύ δυνατά αποτελέσματα.

Οι σημειώσεις μου ρέουν τώρα στο πίσω μέρος ενός φυλλαδίου για το εργοστάσιο της SuperBike, όπου καθόμαστε και τρώμε, η Laurence με το πόδι στο γύψο μετά από μια έξοδο στο Donington λίγες εβδομάδες πριν. Συμβαίνουν αυτά. Είχαμε μια καλή κουβέντα σχετικά με την τζέντλεμαν συμπεριφορά και φαίνεται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι τα παιδιά είναι υπερβολικά χρήσιμα, κάτι που, στην ισορροπία των πραγμάτων, ίσως δεν είναι και τόσο κακό. Ο Ash έμαθε μερικά πράγματα επίσης, και μιλήσαμε καλά για την αξιοπιστία, αποσπώντας αξιόπιστους 119 ίππους από το R6 όταν θα μπορούσε να φτάσει στους 130 ίππους, αλλά πιθανότατα να βγει στην κορυφή, κυνηγάει μικρά κέρδη με αυξητικούς κινδύνους όταν δεν είναι απλώς ένας άλλος αναβάτης το ποδήλατο, είναι η δεσποινίδα του (ή μια από τις φίλες της).

Superbike Laurence Norrington Parois :   Η κατηγορία των 600cc μπορεί να είναι λίγο σκουπιδότοπο και, φυσικά, η συζήτηση στρέφεται σε χορηγίες και φίλους που θα παραμείνουν ανώνυμοι που βοήθησαν την τελευταία ώρα με αντικαταστάσεις για σπασμένα ποδήλατα. Ρώτησα για την Ducatis στην κατηγορία 600cc, αλλά η Laurence επισημαίνει προσεκτικά ότι θα θεωρούσε ότι «ίσως είναι ένα άδικο πλεονέκτημα με το οποίο δεν θα ένιωθα άνετα» (τι συμβαίνει με τους μη γηγενείς αγγλικούς που μπορούν να εκφραστούν πολύ πιο συνοπτικά στη συνέχεια εμείς οι Βρετανοί μπορούμε;) “Fir game?” χαμογελά ο Ash, επιβεβαιώνοντας αυτό που σκεφτόμουν. Ο γάμος τους έγινε στον πύργο ελέγχου στο Angelsey, ίσως οι μόνοι άνθρωποι που παντρεύτηκαν εκεί, η ακριβής θέση για τη φωτογραφία εντοπίστηκε από τη σέλα ενός R6, στη μέση του αγώνα. Και οι δύο αγωνίζονται για να κερδίσουν, και αυτός ο τίτλος πιο πάνω βγήκε όταν περιέγραψε μια πρόσφατη μάχη στην πίστα. Δεν είναι μόνο μια ομάδα γυναικών αναβατών, είναι γυναίκες αναβάτες που θέλουν να κερδίζουν. Και ο ενθουσιασμός τους είναι μεταδοτικός και ο λόγος που είμαι τώρα έξω από το σημειωματάριο.

Η επόμενη σεζόν φέρνει την πρόκληση της εύρεσης περισσότερων γυναικών συμπαίκτριων που μπορούν να αντέξουν τον ρυθμό, και μερικές άλλες υπέροχες ιδέες που ίσως οι ίδιοι η Laurence και ο Ash θα έπρεπε να μοιραστούν σχετικά με το να φέρουν άλλες γυναίκες σε αγώνες και να δώσουν ένα πόδι σε όσους ενδιαφέρονται για τα ποδήλατα γενικά. Θα κρέμομαι από τον τοίχο του pit για να τους επευφημώ. Θα κοπανήσουν.

Superbike Trackdays: Το μήνυμα της Laurence Norrington Parois προς τις γυναίκες: 

Ήμουν περίπου 25 όταν ανέβηκα για πρώτη φορά σε ένα μηχανάκι. ήταν το enduro KTM του αδερφού μου και μου ζήτησε να το πάω στο γήπεδο για να ακούσει τον κινητήρα αφού τον επισκευάσει. Δεν είχα ιδέα πώς να κάνω ποδήλατο, οπότε ο αδερφός μου εξήγησε εν συντομία.

Μια περιήγηση στο γήπεδο αργότερα, επέστρεψα με το μεγαλύτερο χαμόγελο στα μούτρα και αυτή ήταν η αρχή της μακρόχρονης πλέον σχέσης μου με τα ποδήλατα!

Αγόρασα το πρώτο μου ποδήλατο το 2008 και μετακόμισα στο 600 ένα χρόνο αργότερα. Ξεκίνησα τα trackdays με  Superbike το 2012 ως έναν τρόπο να βελτιώσω την οδήγησή μου και γρήγορα συνειδητοποίησα ότι η μοτοσυκλέτα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα από όσα θα πετύχαινα ποτέ στους δρόμους, έτσι προχώρησα στους αγώνες το 2015, παίρνοντας την πρώτη μου γεύση αντοχής με το No Limits Trackdays .

Ξεκίνησα τα σπριντ το 2017 με τον πρώτο μου γύρο στο Σίλβερστοουν στο Εθνικό Σιρκουί και αυτό ήταν ένα απίστευτο μάτι!! Έχω κολλήσει από τότε!

Κατάγομαι από τη Γαλλία και η γυναικεία αγωνιστική σκηνή είναι πολύ μεγαλύτερη εκεί από ό,τι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θέλω να ενθαρρύνω τις γυναίκες να ασχοληθούν με το άθλημα και να τις υποστηρίξω όπου μπορώ.

Ρίξτε μια ματιά στον υπόλοιπο ιστότοπό μου, προσπαθώ να παρέχω όσο το δυνατόν περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις ημέρες του αγώνα και τους αγώνες. παρακαλώ επικοινωνήστε αν θέλετε να συνομιλήσετε!

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

F1: Ο Μαξ Φερστάπεν δεν έχει κάτσει ούτε λεπτό στις χειμερινές διακοπέςMichael Schumacher F1: Η κατάσταση του είναι τόσο τραγική που δεν θα το ευχόσουν ούτε στον χειρότερο εχθρό σουMotoGP Marquez: «Δεν σκέφτομαι να ταιριάξω με τον Rossi»Μεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
test drive, red bull, no limits, δραση, γαλλια, kymco, νέα, ταξι, taxi, festival, test, drive, motor, real, game, ride, ash, hand, kim, chloe, bsb, red, bull, pit, enduro, ktm, σπριντ, μαξ, schumacher, marquez, κινηση στους δρομους, ανεκδοτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, βασιλικος γαμος, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, 600 δις, αλλαγη ωρας 2013, ξανα, αποτελεσματα, μιλα, δυνατα, μια ημερα, ποδηλατο, αιχμη, γαμος, ζαχαρη, ηνωμενο βασιλειο, ισπανια, ολλανδια, περιεργα, ποδηλατα, ρωτησε, φωτογραφια, ψωμι, ωρα, bsb, game, ktm, kymco, real, test, αγωνες, αρθρο, απιστευτο, εβδομαδες, βοηθεια, βουνα, βομβα, γαλα, γευση, γηπεδο, γυψο, γλωσσα, διδακτρα, δικη, εγινε, αιθουσα, υπαρχει, εκθεση, ενθουσιασμος, επρεπε, ιδεα, ιδεες, ισορροπια, λαθος, μακρια, μαξ, ματια, μηχανακια, μπορειτε, νοτες, ομαδα, οδηγηση, παιδια, παρισι, ποιοτητα, πιπερι, ρυθμιση, ρολο, σεζον, συζητηση, συνεχεια, σπριντ, τζιντζερ, τι ειναι, τρια, τιτλος, φυσικα, φορα, χαμογελο, ash, bull, chloe, drive, δουλειες, εφαρμογη, enduro, εθνικο, festival, hand, ιδιαιτερο, kim, κομματι, μια ματια, marquez, taxi, no limits, πληροφοριες, pit, θειος, red, red bull, ride, schumacher, σκηνη, test drive, θελω να, θεματα, υπεροχο, motor, χερια
Τυχαία Θέματα