Pedro Acosta MotoGp: Ο Ακόστα μιλά για την ανακάλυψή του στο MotoGP

Ο Pedro Acosta δείχνει τα συναισθήματά του αφότου ανέβηκε στην πίστα για πρώτη φορά στο MotoGP αυτή την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στη Βαλένθια.

Ο Pedro Acosta (GasGas Factory Racing Tech3) έκανε τις πρώτες του διαδρομές στο MotoGP αυτή την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια των δοκιμών τέλους σεζόν που προετοιμάζονται για το επερχόμενο πρωτάθλημα.

Pedro

Acosta MotoGp: Μόλις προβιβάστηκε στην κορυφαία κατηγορία μετά τη νίκη του στο Moto2, ο 19χρονος αναβάτης αφήνει θετικές πρώτες εντυπώσεις στο KTM του.

 «Είμαι πολύ χαρούμενος», αρχίζει ο Ισπανός. Ξεκινήσαμε τη μέρα χωρίς να αγγίξουμε τα κουμπιά, απλώς για να δούμε τι ήταν ένα MotoGP, και προφανώς έκανα μερικά λάθη κατά την ανακάλυψή μου. Όταν άρχισα να αγγίζω τα κουμπιά, περιέπλεξε τα πράγματα, αφού έκανα αρκετά λάθη.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Επισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΆμπου Ντάμπι F1: Ο Θρυλικός Max Verstappen τελειώνει τη σεζόν με στυλMotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEO

Ενεργοποίησα τη συσκευή και είπα στον εαυτό μου: «Είναι παράξενο να είσαι τόσο χαμηλά», γελάει. Κάναμε σταθερά βήματα προς τα εμπρός κατά τη διάρκεια της ημέρας και αυτό ήταν σημαντικό. Το κύριο πράγμα ήταν να καταλάβω πώς λειτουργούν τα ηλεκτρονικά, τα ελαστικά, τα φρένα, να αποκτήσω μια συνολική ιδέα για κάθε πτυχή και να προσπαθήσω να κατακτήσω αυτό που με βοηθάει να πηγαίνω γρήγορα. »

Pedro Acosta MotoGp: Μια μέρα που σηματοδοτεί επίσης την πρώτη του εμφάνιση υπερασπιζόμενος έναν αριθμό διαφορετικό από αυτόν που τον είδε να κέρδισε τα δύο του στέμματα στο Moto3 (2021), μετά στο Moto2 (2023), όπου ο νούμερο 31 θα έχει γνωρίσει την πρώτη του πτώση στην κατηγορίατης  βασίλισσα.

«Είδα κάποιους να έχουν ταχύτητα να περνούν από τη γωνία όπου έπεσα και είπα στον εαυτό μου: «γιατί όχι κι εγώ;», παραδέχεται ο Ακόστα γελώντας. Είναι ένα ηλίθιο λάθος, αλλά νομίζω ότι είναι επίσης καλό να ζεις αυτά τα πράγματα τώρα. »

Ο γείτονας στο γκαράζ του Augusto Fernandez κατευθύνεται τώρα προς το Sepang (Μαλαισία), όπου τον περιμένουν οι επόμενοι αγώνες MotoGP κατά τη διάρκεια των δοκιμών πριν από τη σεζόν.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Η F1 AI και η καταραμένη πίστα αλλάζει το δράμαMotoGP Βαλένθιας: Ο Bagnaia στέφθηκε διπλός παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGPΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα