O Άρης είναι o ένας φιναλίστ του τελικού! Βρείτε τον δεύτερο!

Ο Κουέστα έπαιζε μόνος του στο πρώτο ημίχρονο, έπιασε και δύο πέναλτι στην διαδικασία της ρώσικης ρουλέτας και ο Άρης πάει τελικό!

Η ΑΕΚ έπαιζε μόνη της στο πρώτο ημίχρονο, ήταν καλύτερη και στο δεύτερο. Ο Άρης είναι εκείνος που πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά και σε βάθος χρόνου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η εξήγηση

της εξέλιξης της αναμέτρησης στο «Βικελίδης» έχει ονοματεπώνυμο. Χουλιάν Κουέστα. Ο τερματοφύλακας του Άρη απέκλεισε μόνος του την ΑΕΚ σε ένα ματς που πολλοί ποδοσφαιριστές του Άρη δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του και στην κρισιμότητα του.

Η ΑΕΚ δεν πετούσε… φωτιές, αλλά ήταν καλύτερη από τον Άρη. Ανύπαρκτος στο πρώτο ημίχρονο με πολλά, ΄πάρα πολλά λάθη. Αδιάφορος στο δεύτερο, ακόμα και μετά το γκολ του Μορόν που όλοι θεώρησαν οτι η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα πάρει ψυχολογία.

Η ευκαιρία του Άρη φέτος είναι μοναδική και το ποδόσφαιρο δεν είναι… Κωτσόβολος για να εμφανίζονται κάθε χρόνο. Η ΑΕΚ είχε απουσίες, ήταν κουρασμένη, αλλά το πρόβλημα του Άρη ήταν ο… Άρης. Δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος που του δημιούργησε το άγχος του, όταν μπήκε η ταμπέλα «τελικός» και «ματς της χρονιάς» για τον επαναληπτικό με την Ένωση.

Έστω κι έτσι, έστω και στα πέναλτι, ακόμα και αν δεν ήταν καλός ή καλύτερος από τον αντίπαλο του, ο Άρης επιτέλους πήρε κάτι που μπορεί να μην το άξιζε, αλλά του το χρωστούσε.

Πλέον, ο δρόμος είναι ανοιχτός για τους «κιτρινόμαυρους». Στους «8» με Λεβαδειακό ή Νίκη Βόλου και στα ημιτελικά ΟΦΗ ή Παναιτωλικός. Την επόμενη μεγάλη ομάδα του BIG 4 ο κανονικός Άρης θα την βρει στον τελικό. Και εκεί θα είναι ένα παιχνίδι. Και όλα είναι ανοιχτά.

Αρκεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα και να το υποστηρίξει οτι φέτος διεκδικεί κούπα. Μετά από πολλά χρόνια. Και όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται! Η εικόνα του στον «τελικό» με την ΑΕΚ έδειξε οτι ακόμα δεν είναι έτοιμος να συμπεριφερθεί ως διεκδικητής. Αυτό πρέπει να μπολιαστεί στα αποδυτήρια. Από αύριο κιόλας!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα