O Elfyn Evans εξακολουθεί να ονειρεύεται τον πρώτο του τίτλο στο WRC

Elfyn Evans: Αν οι πιθανότητες να τον δούμε να στέφεται κόντρα στην Kalle Rovanperä είναι ελάχιστες αλλά ο Elfyn Evans δεν έχει ακόμη εγκαταλείψει τον τίτλο φέτος.

Ένας άθλος. Αυτό θα πρέπει να ελπίζει ο Elfyn Evans για να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Δύο γύρους από το τέλος αυτής της σεζόν του 2023 ( Ράλι Κεντρικής Ευρώπης, 26-29 Οκτωβρίου και Ράλι Ιαπωνίας, 16-19 Νοεμβρίου), ο Ουαλός είναι ακριβώς

31 πόντους πίσω από τον Kalle Rovanperä ενώ παραμένει 60 πόντους (25 για κάθε νίκη). και 5 σε περίπτωση καλύτερου χρόνου κατά τη διάρκεια του Power Stage).

Μαθηματικά όλα είναι πιθανά. Αλλά η αποστολή είναι σχεδόν αδύνατη, ειδικά από τη στιγμή που ο Kalle Rovanperä βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση. Πράγματι, ο Φινλανδός μπορεί να τα καταφέρει, ενώ ο Elfyn Evans αναγκάζεται να δοκιμάσει τα πάντα γιατί ξέρει ότι μόνο η νίκη μετράει σε τέτοιες καταστάσεις. Όμως, παρά αυτή την πρόκληση, η οποία ειλικρινά φαίνεται αδύνατο να ανταποκριθεί δεδομένης αυτής της εκστρατείας, ο οδηγός της Toyota θέλει να πιστέψει σε ένα κατόρθωμα στους επόμενους δύο γύρους.

ο Elfyn Evans εξακολουθεί να θέλει να πιστεύει στο κατόρθωμα του τίτλου του WRC

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουΧίλιος Αναστάσιος μέσα στις 10 πιο σημαντικές προσωπικότητες της Ελληνικής Ναυτιλίας5 +1 βόμβες μεταγραφικές κινήσεις που συγκλόνισαν το MotoGPΗ McLaren τα πήρε όλα στο Grand Prix του QatarΠανελλήνιο Πρωτάθλημα ταχύτητας στις Σέρρες – Αποτελέσματα

Elfyn Evans : « Είναι πάντα ανοιχτό » , διαβεβαιώνει . Προφανώς θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Η Χιλή ήταν λίγο απογοητευτική για να είμαι ειλικρινής, καθώς ελπίζαμε σε καλύτερη από την τρίτη θέση. Κατηγορώ λίγο τον εαυτό μου που δεν έχω διαχειριστεί καλύτερα τα ελαστικά, αλλά είναι μέρος της συνεχούς μάθησης. Ξέρουμε ότι ο Kalle μπορεί να έχει το πλεονέκτημα στην άσφαλτο με αυτό το αυτοκίνητο (η επιφάνεια των δύο τελευταίων γύρων) , σε αντίθεση με τον προηγούμενο, αλλά θα δούμε . » Άλλωστε δεν απαγορεύεται να ονειρεύεσαι. Από εκεί μέχρι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο Sergio Perez απολογείται σε Christian Horner και Helmut MarkoCFMoto 800MT Explore Edition η παρουσίαση που πρέπει να δεις πριν αγοράσειςMotoGP Ινδονησία: O Bagnaia κερδίζει, το πρωτάθλημα αλλάζει ξανά21o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα