MotoGP Αυστραλία: Johann Zarco «Άρχισα να χάνω την ελπίδα μου»

MotoGP Αυστραλία: Ο Johann Zarco μπορεί να ανακουφιστεί. Ο 33χρονος Γάλλος κέρδισε τελικά την πρώτη του νίκη στο MotoGP αυτό το Σάββατο. Η αντίδρασή του.

Αυτή είναι επιτέλους η πρώτη νίκη του Johann Zarco στο MotoGP Αυστραλίας! Ο Γάλλος από την Ducati Pramac πήρε την ημέρα της δόξας του στην πρεμιέρα κατηγορία κερδίζοντας στο Phillip Island το πρωί του Σαββάτου. Μια

επιτυχία που επιτεύχθηκε στο τέλος ενός τρελού σεναρίου, αφού οι Habs ξεπέρασαν τον Jorge Martin (Ducati) στον τελευταίο γύρο.

« Σταδιακά το συνειδητοποιώ, αλλά όχι ακόμα εντελώς», αντέδρασε ο νικητής της ημέρας στο μικρόφωνο του Canal+. Αυτό έχει ωραία αίσθηση ! Ο αγώνας ήταν όμορφος και για να μπορέσω να φτάσω σε αυτόν τον τελικό, ειδικά με τον (Χόρχε) Μάρτιν που είχε ξεκινήσει μπροστά… Είπα στον εαυτό μου ότι υπήρχε πραγματικά κάτι για να παίξω όταν τον είδα να μειώνει ταχύτητα στο τέλος. Ήξερα το πρόβλημα που είχε, γιατί και οι άλλοι είχαν σχεδόν το ίδιο πρόβλημα. Προσπάθησα να εξοικονομήσω όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια πίσω από το Pecco (Bagnaia. Σημείωση του συντάκτη) και λειτούργησε καλά. Έπρεπε να επιτεθούμε κάποια στιγμή και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Αισθάνεται πολύ καλά. Ο μεγάλος αγώνας έπρεπε να γίνει το Σάββατο για να ξεκλειδώσει το κοντέρ! Είχα αρχίσει να χάνω την ελπίδα μου. Ακόμα κι αν προσπαθώ να δουλεύω όσο το δυνατόν καλύτερα κάθε φορά και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, μερικές φορές είναι δύσκολο να προκύψουν ορισμένες αισθήσεις. Λειτούργησε πολύ καλά σε αυτόν τον αγώνα όπου χρειαζόταν λίγη διαχείριση. »

Υπενθυμίζουμε ότι το Grand Prix και ο αγώνας σπριντ ανατράπηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω της πρόγνωσης του καιρού. Ραντεβού αυτή την Κυριακή στις 5:00 π.μ. (ώρα Γαλλίας) για τον «μικρό» αγώνα των 13 γύρων.

MotoGP Αυστραλία : Τα λόγια του Fabio Quartararo για να συγχαρεί τον Johann Zarco

Ο Fabio Quartararo ήθελε να συγχαρεί τον συμπατριώτη του που μόλις κέρδισε την πρώτη του νίκη στην πρώτη κατηγορία στον τερματισμό του GP της Αυστραλίας.

Φτάνοντας στην 14η θέση στο Grand Prix της Αυστραλίας, ο Fabio Quartararo περνάει ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, τουλάχιστον με τη Yamaha του. Ωστόσο, η χαρά φάνηκε στο πρόσωπο του Niçois καθώς έφτασε στον τερματισμό, αφού ο συμπατριώτης του, Johann Zarco μόλις κέρδισε την πρώτη του νίκη στην πρώτη κατηγορία.

Μια νίκη από την οποία δεν έλειπε το σασπένς, ο οδηγός της Pramac κέρδισε στο MotoGP Αυστραλίας 201 χιλιοστά μπροστά από τον Francesco Bagnaia και 477 μπροστά από τον Fabio Di Giannantonio, ο οποίος υπέγραψε επίσης το πρώτο βάθρο της καριέρας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν», σχολιάζει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2021 στο Canal+ . Μόλις έφτασα στον τερματισμό πήγα να τον συγχαρώ, παρόλο που στεναχωριόμουν που τελείωσα τόσο μακριά. Αν κάποιος το αξίζει, είναι αυτός. »

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΑυστραλιανό MotoGP: Αλλαγή ημέρας λόγω κακοκαιρίας και αποτελέσματαF1: Lewis Hamilton o 8ος τίτλος δεν είναι το όριοCFMoto 800MT Explore Edition η παρουσίαση που πρέπει να δεις πριν αγοράσεις

Επιστρέφοντας στην απόδοση της μοτοσυκλέτας του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2021 δείχνει απελπισία και ακατανόηση μπροστά σε μια μηχανή που δεν μπορεί να καταλάβει.

« Είναι πραγματικά ένα μυστήριο», συνεχίζει. Γνωρίζουμε ότι το ελαστικό μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ, όπως ανακοίνωσα στην Ινδονησία. Αλλά εδώ, έχοντας τόσο άσχημο και αρνητικό συναίσθημα, είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει. 

Πρέπει να προσπαθήσετε να παραμείνετε θετικοί και να βρείτε μια λύση. Με την έλλειψη δύναμης που έχουμε, δεν μπορούμε πραγματικά να σημειώσουμε κανένα αποτέλεσμα. Πρέπει να παραμένουμε πάντα θετικοί, αλλά και ρεαλιστές: οι επόμενοι αγώνες θα είναι πολύ περίπλοκοι, σχεδόν όλοι, εκτός από τη Βαλένθια που θα μπορούσε να είναι καλή», καταλήγει το Νο. 20, μη αισιόδοξος για την ιδέα να πλησιάσει το τέλος του η εποχή.

MotoGP Αυστραλία :Ο ασθενής Zarco αφιερώνει χρόνο για την πολυαναμενόμενη παρθενική νίκη

Ενώ το MotoGP μας έμαθε να περιμένουμε το απροσδόκητο μέχρι τη γραμμή τερματισμού, λίγοι θα μπορούσαν ενδεχομένως να προβλέψουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα στον οποίο ο Martin θα κρατούσε σταθερά μέχρι τους τελευταίους γύρους.

Πράγματι, όχι μόνο ο Μάρτιν φαινόταν προορισμένος να επιστρέψει κατευθείαν στις νίκες μετά το ινδονησιακό faux pas του περασμένου Σαββατοκύριακου, ήταν ένα επίπεδο κυριαρχίας που θα έστελνε ένα δυσοίωνο μήνυμα πρόθεσης στον αντίπαλο Bagnaia.

Ξεκινώντας από την pole position, ο Martin αντιστάθηκε στον Brad Binder στο τρέξιμο προς το Turn 1 για να πάρει το hole-shot και με αυτό το προβάδισμα πολλαπλασιάστηκε γρήγορα στο υπόλοιπο γήπεδο.

Παρακινημένος από τα πρώιμα κέρδη που ήταν διαθέσιμα από την επιλογή του πιο μαλακού σύνθετου πίσω ελαστικού, ο Martin σταδιακά απομακρύνθηκε από το Binder, με το πλεονέκτημά του να σκαρφαλώνει σχεδόν σε τέσσερα δευτερόλεπτα σε σχέση με μια ομάδα που κυνηγούσε πίσω που ήταν πολύ προκατειλημμένοι μεταξύ τους για να μπουν στο δρόμο του Martin. οδηγω.

Έχοντας ξεθωριάσει στην επιδίωξή του για τον Martin μπροστά, ο Binder απορροφήθηκε από τα νύχια του πρώτου di Giannantonio – απολαμβάνοντας τη διαδρομή της καριέρας του στο MotoGP – προτού ο Pecco Bagnaia και ο Johann Zarco διογκώσουν τις τάξεις της Ducati στην τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Στους τελευταίους γύρους, ο ρυθμός του κυνηγητικού πακέτου συγκέντρωσε ορμή για την προετοιμασία για μια τελική ώθηση προς το βάθρο, ακριβώς τη στιγμή που ο Martin και η πρόσφυση στο ξεθώριασμα του πίσω ελαστικού του άρχισαν να επιβραδύνουν σε ρυθμό.

Με το ένα βλέμμα στραμμένο στη συρρικνούμενη διαφορά μεταξύ του Martin και εκείνων που τον κυνηγούν και το άλλο στον Binder και τον Di Giannantonio να απορρίπτει το δεύτερο, ο Zarco έκανε σχολαστικά την κίνησή του, στέλνοντας τον Bagnaia για τέταρτο με έξι γύρους να απομένουν. Θα συνέχιζε να παίρνει τον Ντι Τζιανναντόνιο για τρίτο με τρεις γύρους πριν, πριν σηκώσει τον Μπίντερ για δεύτερο στην προτελευταία επανάσταση με ένα σταθερό μπλοκ πάσο στη στροφή 4.

Δημιούργησε αυτό που έμοιαζε να τελειώνει ως αποτέλεσμα 1-2 υπό την ηγεσία του Martin για την Pramac Racing, ακόμη και σε αυτό το τελευταίο στάδιο του αγώνα και παρά το γεγονός ότι τα κομμάτια είχαν αφαιρεθεί από το προβάδισμα του Ισπανού ως συνέπεια ενός μαλακού ελαστικού που μασούσε τον εαυτό του. υποβολή.

MotoGP Αυστραλία : Ωστόσο, η πτώση της απόδοσης του Martin συνέχισε να συσσωρεύεται σε κάθε στροφή, καθώς πάλευε όλο και περισσότερο να κατεβάσει την ισχύ με κόστος περίπου +0,7 δευτερόλεπτα ανά γύρο.

Έτσι, ενώ προηγήθηκε πέρα ​​από τη γραμμή την τελευταία στιγμή της ερώτησης, αν και ο Μάρτιν είχε έναν πιο φιλικό εχθρό στον Ζάρκο που οδηγούσε το πρώτο κύμα επιθέσεων από πίσω, δεν είχε τίποτα να αμυνθεί, αφήνοντας τον συμπαίκτη του άλλη επιλογή από το να εκτελέσει μια πάσα. για το προβάδισμα στη στροφή 4, ώστε να σταματήσει η Bagnaia στο εξωτερικό να κεφαλαιοποιήσει.

Πράγματι, παρά το γεγονός ότι δίστασε για λίγο καθώς ζύγιζε τις συνέπειες της κλοπής πολύτιμων πόντων από τον συμπαίκτη του στον τίτλο, θα ακολουθούσε τελικά την προσπέραση, φτιάχνοντας το τετράγωνο ακριβώς στην ώρα για να αποκρούσει και τον Bagnaia. Αφήνοντάς τον μόνο λίγες γωνίες μακριά από εκείνη την άπιαστη πρώτη νίκη, ο Zarco τους άφησε ήρεμα για να εξασφαλίσει μια περίφημη πολυαναμενόμενη πρώτη νίκη

Ένα οδυνηρό αποτέλεσμα για αυτόν στους τελευταίους αγώνες του με τη Ducati πριν μεταβεί στην LCR Honda για το 2024, η επιτυχία σηματοδοτεί την πρώτη νίκη του Zarco στο Grand Prix μετά το Valencia Moto2 του 2016.

Σε κάτι που θα αποδεικνυόταν ένα τρενάκι ανάμεικτων συναισθημάτων για την Pramac Racing στον τελευταίο γύρο καθώς ο Zarco ανέβαινε τη σειρά ενώ ο Martin υπέστη μια πτώση που ήταν γρήγορη και απότομη, το μαρασμό ελαστικό του Ισπανού θα τον έβλεπε να κατακλύζεται στην πέμπτη θέση από τη σημαία.

Μεταξύ αυτών που τον επέλεξαν ήταν ο Bagnaia, ο Ιταλός που επωφελήθηκε και πάλι από την ατυχία του Martin να πάρει τη δεύτερη θέση και να τελειώσει τη μέρα με αυξημένο προβάδισμα στη γενική κατάταξη. Ενώ παραμένει ασαφές εάν ο αγώνας Sprint θα διεξαχθεί την Κυριακή λόγω των ανησυχιών για τις καιρικές συνθήκες, σε κάθε περίπτωση η Bagnaia – τώρα με 27 βαθμούς διαφορά – θα αφήσει την Αυστραλία με το γενικό προβάδισμα.

MotoGP Αυστραλία : Ο di Giannantonio κλέβει την παράσταση, δείχνει στις ομάδες τι μπορεί να τους λείπει

Μια μέρα πρωτιών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα της Ducati, καθώς ο Zarco γιόρταζε την πρώτη του νίκη, ο di Giannantonio απόλαυσε ένα παρθενικό βάθρο μετά από μια σκληρή βόλτα στην τρίτη θέση με το Gresini Ducati.

Κλέβοντας τα φώτα της δημοσιότητας από νωρίς αφού έφτασε στην τρίτη θέση, ο di Giannantonio θα παρέμενε στην καρδιά του αγώνα για το βάθρο μέχρι τη σημαία, καθώς επικράτησε τόσο από τον Binder όσο και από τον Martin στον τελευταίο γύρο για να κλείσει τρίτος.

Καθώς η Ducati κλείδωσε το βάθρο, ο Binder της KTM έμεινε να αρκείται στην τέταρτη θέση στη σημαία, ο Νοτιοαφρικανός επίσης κερδίζει τον Μάρτιν μπροστά στη σημαία.

Πίσω από τους κορυφαίους, μια παρόμοια σκληρή μάχη για την έκτη θέση πιο πίσω θα ακολουθούσε τον τρόπο του Marco Bezzecchi, ο οποίος ανέβασε τη σειρά αργά για να κερδίσει τον αγαπημένο της Αυστραλίας Jack Miller, τον κορυφαίο αναβάτη της Aprilia Aleix Espargaro και τον Alex Marquez, το κουαρτέτο που χωρίστηκε κατά μόλις +0,8 δευτ. σε όλη τη γραμμή.

Σε έναν αγώνα χαμηλής φθοράς – μόλις στη στροφή 4 ατυχήματα για τον Augusto Fernandez και τον Joan Mir – ο Enea Bastianini κατέκτησε τη δέκατη θέση, μπροστά από τους Maverick Vinales, Luca Marini, Miguel Oliveira και Fabio Quartararo, ο τελευταίος βαθμός πηγαίνει στον Marc Marquez, ένας άλλος που υποφέρει για το στοίχημα μιας επιλογής σύνθετων μαλακών ελαστικών.

MotoGP Αυστραλία 2023, Phillip Island – Αποτελέσματα προπόνησης, προκριματικών και ΑΓΩΝΩΝ [Σάββατο]

Αυστραλιανό MotoGP, Phillip Island | Αποτελέσματα ΑΓΩΝΑ
Σάββατο | Συνθήκες – Στεγνό, Ηλιόλουστο
MotoGP Αυστραλίας 2023 | Phillip Island Circuit | Αποτελέσματα ΑΓΩΝΑ | Γύρος 16 από 20
Pos . Ονομα Nat . Ομάδα Ποδήλατο Χάσμα
1 Γιόχαν Ζάρκο Prima Pramac Racing Ducati GP23 27 γύροι
2 Pecco Bagnaia Ducati Lenovo Team Ducati GP23 +0,201
3 Fabio di Giannantonio Gresini Racing MotoGP Ducati GP22 +0,477
4 Μπραντ Μπάντερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 +0,816
5 Χόρχε Μάρτιν Prima Pramac Racing Ducati GP23 +1.008
6 Μάρκο Μπεζέκι Mooney VR46 Racing Ducati GP22 +8.827
7 Τζακ Μίλερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 +9,283
8 Aleix Espargaro Aprilia Racing Aprilia RS-GP +9.387
9 Άλεξ Μάρκες Gresini Racing MotoGP Ducati GP22 +9.696
10 Ενέα Μπαστιανίνι Ducati Lenovo Team Ducati GP23 +12.523
11 Μάβερικ Βινάλες Aprilia Racing Aprilia RS-GP +13.992
12 Λούκα Μαρίνη Mooney VR46 Racing Ducati GP22 +17.078
13 Μιγκέλ Ολιβέιρα CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP +19.443
14 Φάμπιο Κουαρτάραρο Monster Energy Yamaha Yamaha M1 +20.949
15 Μαρκ Μάρκες Repsol Honda Team Honda RC213V +21.118
16 Ραούλ Φερνάντεθ CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP +32.538
17 Φράνκο Μορμπιντέλι Monster Energy Yamaha Yamaha M1 +37.663
18 Pol Espargaro GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16 +37.668
19 Takaaki Nakagami LCR Honda IDEMITSU Honda RC213V +37.758
DNF Augusto Fernandez GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16
DNF Τζόαν Μιρ Repsol Honda Team Honda RC213V
W Άλεξ Ρινς LCR Honda Castrol Honda RC213V

MotoGP Αυστραλία , Phillip Island | Αποτελέσματα κατατακτήριων
Σάββατο | Συνθήκες – Ηλιόλουστο, Ξηρό
MotoGP Αυστραλία 2023 | Phillip Island Circuit | Αποτελέσματα Προκριματικών | Γύρος 16 από 20
Pos . Ονομα Nat . Ομάδα Ποδήλατο Χρόνος Γύρου
1 Χόρχε Μάρτιν Prima Pramac Racing Ducati GP23 1μ 27.246
2 Μπραντ Μπάντερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 1μ 27.662
3 Pecco Bagnaia Ducati Lenovo Team Ducati GP23 1μ 27.714
4 Aleix Espargaro Aprilia Racing Aprilia RS-GP 1μ 27.844
5 Γιόχαν Ζάρκο Prima Pramac Racing Ducati GP23 1μ 27.903
6 Fabio di Giannantonio Gresini Racing MotoGP Ducati GP22 1μ 27.919
7 Μαρκ Μάρκες Repsol Honda Team Honda RC213V 1μ 28.012
8 Τζακ Μίλερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 1μ 28.074
9 Μάβερικ Βινάλες Aprilia Racing Aprilia RS-GP 1μ 28.093
10 Μάρκο Μπεζέκι Mooney VR46 Racing Ducati GP22 1μ 28.121
11 Pol Espargaro GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16 1μ 28.234
12 Ενέα Μπαστιανίνι Ducati Lenovo Team Ducati GP23 1μ 28.287
13 Άλεξ Μάρκες Gresini Racing MotoGP Ducati GP22 1μ 28.324
14 Ραούλ Φερνάντεθ CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP 1μ 28.607
15 Τζόαν Μιρ Repsol Honda Team Honda RC213V 1μ 28.841
16 Φάμπιο Κουαρτάραρο Monster Energy Yamaha Yamaha M1 1μ 28.925
17 Augusto Fernandez GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16 1m 28.435 *
18 Λούκα Μαρίνη Mooney VR46 Racing Ducati GP22 1μ 29.047
19 Μιγκέλ Ολιβέιρα CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP 1μ 29.182
20 Takaaki Nakagami LCR Honda IDEMITSU Honda RC213V 1μ 28.419
21 Φράνκο Μορμπιντέλι Monster Energy Yamaha Yamaha M1 1μ 29.832
W Άλεξ Ρινς LCR Honda Castrol Honda RC213V Καθόλου χρόνος

MotoGP Αυστραλία, Phillip Island | Αποτελέσματα Δωρεάν Εξάσκηση 2
Σάββατο | Συνθήκες – Συννεφιά, Ήλιος, Ξηρός
MotoGP Αυστραλίας 2023 | Phillip Island Circuit | Δωρεάν Εξάσκηση 2 Αποτελέσματα | Γύρος 16 από 20
Pos . Ονομα Nat . Ομάδα Ποδήλατο Χρόνος Γύρου
1 Χόρχε Μάρτιν Prima Pramac Racing Ducati GP23 1μ 29.299
2 Μαρκ Μάρκες Repsol Honda Team Honda RC213V 1μ 29.412
3 Aleix Espargaro Aprilia Racing Aprilia RS-GP 1μ 29.599
4 Pecco Bagnaia Ducati Lenovo Team Ducati GP23 1μ 29.685
5 Γιόχαν Ζάρκο Prima Pramac Racing Ducati GP23 1μ 29.745
6 Μάβερικ Βινάλες Aprilia Racing Aprilia RS-GP 1μ 29.810
7 Φάμπιο Κουαρτάραρο Monster Energy Yamaha Yamaha M1 1μ 29.826
8 Ραούλ Φερνάντεθ CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP 1μ 29.949
9 Άλεξ Μάρκες Gresini Racing MotoGP Ducati GP22 1μ 29.986
10 Pol Espargaro GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16 1μ 30.034
11 Μπραντ Μπάντερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 1μ 30.092
12 Augusto Fernandez GasGas Factory Racing Tech3 KTM RC16 1μ 30.159
13 Τζόαν Μιρ Repsol Honda Team Honda RC213V 1μ 30.250
14 Λούκα Μαρίνη Mooney VR46 Racing Ducati GP22 1μ 30.268
15 Ενέα Μπαστιανίνι Ducati Lenovo Team Ducati GP23 1μ 30.303
16 Μάρκο Μπεζέκι Mooney VR46 Racing Ducati GP22 1μ 30.310
17 Fabio di Giannantonio Gresini Racing MotoGP Ducati GP22 1μ 30.341
18 Τζακ Μίλερ Red Bull KTM Factory Racing KTM RC16 1μ 30.365
19 Μιγκέλ Ολιβέιρα CryptoData RNF Racing Aprilia RS-GP 1μ 30.494
20 Takaaki Nakagami LCR Honda IDEMITSU Honda RC213V 1μ 30.783
21 Φράνκο Μορμπιντέλι Monster Energy Yamaha Yamaha M1 1μ 31.051
22 Άλεξ Ρινς LCR Honda Castrol Honda RC213V Καθόλου χρόνος

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

F1 USA GP Η Red Bull δίνει φτερά και γίνεται ViralF1: Τζορτζ Ράσελ Η FIA έχει χάσει το έλεγχο! Πρόστιμο 1 εκατομμυρίου ευρώ σε ενα οδηγό;Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταχύτητας στις Σέρρες – Αποτελέσματα21o Motor Festival και ο απόηχος δεν σταματά…

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
motogp, αυστραλια, motogp, ελπιδα, lewis hamilton, lcr honda, red bull, ducati, island, σπριντ, καιρος, γαλλια, yamaha, σασπένς, hamilton, λύση, μπλοκ, ισχύ, lcr, honda, valencia, sprint, ktm, jack, aprilia, marquez, ονομα, nat, lenovo, team, red, bull, factory, monster, energy, castrol, usa, fia, σερρες, motor, festival, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αλλαγη ωρας, θεματα πανελληνιων, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αποτελεσματα πανελληνιων, κεν ρασελ, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, αποτελεσματα, πασο, το στοιχημα, ποδηλατο, γωνιες, δωρεαν, ηγεσια, νυχια, ρυθμος, ωθηση, ωρα, aprilia, ducati, honda, ktm, usa, yamaha, αγωνες, αρθρο, αξιζει, αλεξ, ατυχηματα, ατυχια, βλεμμα, βρειτε, γεγονος, γινει, γινεται, γηπεδο, γυρος, δευτερο, δειχνει, ευρω, ελλειψη, ενεργεια, εξι, εποχη, επρεπε, επιτυχια, ιδεα, ιδιο, ηλιος, ινδονησια, ηρεμα, κυμα, κινηση, λύση, λογια, μακρια, μπλοκ, νικη, ομαδα, παντα, οδηγος, ονομα, ορμη, παρουσιαση, πεμπτη, πρωι, ραουλ, ρασελ, σαββατο, σειρα, σπιτι, σπριντ, τετραγωνο, τρεξιμο, τριτη, τιτλος, ισχύ, φτερα, φορα, χρονος, χαρα, αγωνας, bull, castrol, energy, festival, factory, fia, jack, hamilton, island, καρδια, κυριακη, lcr, lcr honda, lenovo, lewis hamilton, monster, μπροστα, marquez, nat, ομαδες, red, red bull, σασπένς, σημαια, sprint, team, θεματα, valencia, motor
Τυχαία Θέματα