Mη προτρεχέτω η γλώττα του νοός! Ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε ούτε τον βαθμό στη Λεωφόρο!

Αντί να κάνει και κανένα Σταυρό που πήρε τον βαθμό ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου την έπεσε στον διαιτητή και μίλησε για διαφθορά! Τα γνωστά. Το κατεστημένο της Αθήνας! Δεν του κάνουν ούτε οι ξένοι διαιτητές!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2 με buzzer beater Γερεμέγεφ! Στο 90′ φεύγα! Και κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ… τσίμπησε τον βαθμό στη Λεωφόρο.Ούτε αυτόν

άξιζε!

Και ο Ραζβάν Λουτσέσκου που θα’ πρεπε και πάλι να είναι ευχαριστημένος με 25-6 τελικές, έφυγε για να την πέσει στον διαιτητή μόλις ο τελευταίος σφύριξε τρεις!

Το σόου του Ρουμάνου τεχνικού με τις κάμερες συνεχίστηκε και στην μεικτή ζώνη, όταν μίλησε για διαφθορά, για ντροπή και για διαιτητική εύνοια του Παναθηναϊκού! Τα γνωστά δηλαδή. Το κατεστημένο της Αθήνας, αθηναϊκές πινακίδες και τέτοια που έχουν κουράσει τους πάντες, εκτός από τον οργανισμό ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του.

Σε ένα παιχνίδι που παρά το προβάδισμα του ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός βάσει των ευκαιριών του θα μπορούσε εύκολα να μετατρέψει το δεύτερο ημίχρονο σε τυπική διαδικασία ή ακόμα και… αγγαρεία!

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τα λάθη του Παναθηναϊκού. Κυνικός, εκμεταλλεύτηκε τα περισσότερα και βρήκε δύο γκολ στις έξι τελικές του. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε ποδόσφαιρο. Υψηλής ποιότητας!

Δικαιολογημένος σε ένα βαθμό ο εκνευρισμός του ούτως ή άλλως, οξύθυμου Ρουμάνου, αλλά… μη προτρεχέτω και η γλώττα του νοός.
Η διαιτησία στο «Α. Νικολαϊδης» δεν επηρέασε το αποτέλεσμα και μάλιστα χαρίστηκε αρκετές φορές στον Ρουμάνο που διαμαρτυρόταν και για τα πλάγια στη σέντρα. Ο Πορτογάλος διαιτητής δεν στέρησε τίποτα από τον ΠΑΟΚ. Καμία «κλοπή». «Κλοπή» ήταν ο βαθμός που πήρε ο δικέφαλος του βορρά στο ντέρμπι.

Για το γκολ της ισοφάρισης, ο διαιτητής δίνει πέντε λεπτά καθυστέρησεις και ο Γερεμέγεφ σκοράρει στο 95.05! Στο 95′ ακριβώς ο Μλαντένοβιτς ετοιμάζεται να κάνει σέντρα. Η μπάλα δεν είναι στο κέντρο όπως δήλωσε. Και στην τελική ο διαιτητής είναι ο απόλυτος χρονομέτρης. Αν είχε καθυστερήσεις μέσα στις καθυστερήσεις θα παίξει παραπάνω. Πως θα γίνει.

Εξαιρετικός προπονητής ο Λουτσέσκου, αλλά πλέον αγγίζει τα όρια της γραφικότητας και γίνεται κουραστικός.

Ήττα από τον ΟΦΗ, η διαιτησία. Ισοπαλία με τον Άρη, η διαιτησία, ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, η διαιτησία. Και στα τρία παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε, έφταιγε η διαιτησία. Ξένοι, Έλληνες αδικούν τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσεσκου είναι εκείνος που αδικεί το εξαιρετικό προπονητικό του προφίλ.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα