MasterChef highlights 9/4: Η Χριστίνα εκθρόνισε τον Γιάννη – Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος (vids)

10:51 9/4/2024 - Πηγή: Sportime

MasterChef highlights 9/4: Εντυπωσιακά συνεχίζεται το MasterChef, με το χθεσινό (8/4) επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, εκτινάσσοντας την τηλεθέαση της prime time.

Οι τόνοι ανάμεσα στους παίκτες ανεβαίνουν επικίνδυνα με τον διαγωνισμό να προχωράει και το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει όπως είναι λογικό πάρα πολύ.

To επεισόδιο της Δευτέρας 8 Απριλίου έφερε τις δύο μπριγάδες αντιμέτωπες για ακόμη μια φορά με φόντο το καθιερωμένο Mystery Box!

MasterChef highlights 9/4: Η
Χριστίνα εκθρόνισε τον Γιάννη – Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με δυναμικό τρόπο και με ανακατατάξεις στις δύο ομάδες πριν από την έναρξη της δοκιμασίας, με την Χριστίνα να εκθρονίζει τον Γιάννη και να γίνεται εκ νέου αρχηγός της μπορντό μπριγάδας.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε και ορισμένες αντιδράσεις, ακόμη και από την γκρι ομάδα, με τον Λευτέρη να κάνει έξαλλη την Κύπρια παίκτρια με τα όσα είπε για την ανάληψη της αρχηγίας..

Με αυτά και με αυτά, η νέα αρχηγός των μπορντό ήταν και αυτή που όρισε τα νέα δεδομένα και διαμόρφωσε με τις επιλογές της, όπως και ο Κώστας, τους αντιπάλους της δοκιμασίας.

Το χθεσινό Mystery Box ήταν σαφώς για… μερακλήδες με τους παίκτες των δύο ομάδων να καλούνται να διαμορφώσουν πιάτα με κύριο ζητούμενο το λουκάνικο!

Φυσικά δεν έλειψαν και τα πειράγματα από πλευράς κριτών με viral ατάκες!

Στο φινάλε της δοκιμασίας όμως, η νίκη αφορούσε μόνο μια μπριγάδα κι αυτή πήγε στους γκρι με σκορ 4-2.

Όσον αφορά το καλύτερο πιάτο, αυτό ήταν το λουκάνικο του Χρήστου που κέρδισε 1000 ευρώ και τα δώρισε στην εκκλησία του χωριού του!

Τέλος, η μπορντό μπριγάδα έβγαλε τον 1ο υποψήφιο προς αποχώρηση που δεν ήταν άλλος από τον Αλέξανδρο, ο οποίος και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, έχοντας την πιο αδύναμη προσπάθεια.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef, Χριστίνα, Γιάννη – Αυτός, 1ος,MasterChef, christina, gianni – aftos, 1os