MasterChef 5 spoiler 15/3: Σκληρά λόγια από τους κριτές

MasterChef 5 spoiler 15/3: Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο αυξάνεται και η δυσκολία του διαγωνισμού. Το επίπεδο φέτος λένε οι κριτές είναι πολύ ανεβασμένο, αλλά μερικές φορές δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

MasterChef 5 spoiler 15/3: Η πέμπτη εβδομάδα για το MasterChef 5 ξεκινάει απόψε με το Mystery Box και το τεστ δημιουργικότητας. Όνειρα σε άσπρο και μαύρο θυμίζει η κουζίνα

του διαγωνισμού, όπως ορίζει το ζητούμενο της σημερινής δοκιμασίας του Mystery Box.

Κάποιοι θα υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους και θα πέσουν στην παγίδα του… κουτιού. Ο νικητής του Mystery Box θα έχει κάποια από τα τα καλύτερα, έως τώρα, πλεονεκτήματα.

Στο τεστ δημιουργικότητας, ένα μισάωρο είναι αρκετό για να γκρεμίσει τα όνειρα κάποιων και για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση κάποιων άλλων.

Με αφορμή το τεστ δημιουργικότητας οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα μιλήσουν με πολύ σκληρά λόγια στους παίκτες μιας και… οι δικαιολογίες πλέον τέλειωσαν.

Το δράμα δεν θα λείψει από το αποψινό επεισόδιο, όπου και θα προκύψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το ριάλιτι μαγειρικής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Το άρθρο MasterChef 5 spoiler 15/3: Σκληρά λόγια από τους κριτές εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα