Marc Marquez pole position: Στην pole για πρώτη φορά με την Ducati, ο Marc Marquez στοχεύει στο βάθρο

Marc Marquez pole position: O Marc Marquez είναι ρεαλιστής και προτιμά να μην βάλει τον πήχη πολύ ψηλά μετά την pole position του κατά τη διάρκεια των Προκριματικών για το Ισπανικό GP στη Χερέθ.

Marc Marquez pole position: Αγωνιζόμενος σε βρεγμένη πίστα, οι προκριματικές για το Ισπανικό Grand Prix του MotoGP είδε την ιεραρχία να κλονίζεται. Ενώ ο Brad Binder ανέλαβε τη συνεδρία, ήταν ο Marc Marquez που, σε μια

τελική προσπάθεια, σημείωσε τον καλύτερο χρόνο.

Γιορτάζοντας μπροστά στο κοινό του την πρώτη του pole position με την ομάδα της Gresini Ducati και το 93ο στην καριέρα του, ο πολλαπλός παγκόσμιος πρωταθλητής βλέπει αυτό το αποτέλεσμα ως αντανάκλαση της προόδου του στο Desmosedici GP23.

Δες όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης σε εθνικό και διεθνή επίπεδο μέσα στην ενότητα του Engine Power – ΔΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩΧωρίς συναισθηματισμούς ο κορυφαίος οδηγός της F1 στην ιστορία του αθλήματοςΟ αγώνας σπριντ έρχεται στο Κινέζικο Grand Prix F1 … οι οδηγοί δεν καταλαβαίνουν! F1 Grand Prix Japan: Ο Max Verstappen κέρδισε τα πάντα στη SuzukaΟ Hamilton Goat συνομιλά με άλλους θρύλους για την απόσυρση του

Marc Marquez pole position: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρώτη μου pole position με τον Γκρεσίνι», σχολίασε ο Marquez μετά την πρόκριση. Έχει περάσει καιρός από τότε που προκρίθηκα στο pole, και αυτό δείχνει ότι προσαρμόζομαι στο μονοθέσιο. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας έκανα επίσης την πρώτη μου διάσωση της σεζόν με το ποδήλατο, ένα άλλο σημάδι ότι όλα πάνε στη σωστή κατεύθυνση. »

Η τελευταία pole position του Marc Marquez χρονολογείται από το Grand Prix της Πορτογαλίας του 2023 Και αν είναι χαρούμενος που είναι ξανά μπροστά, ο Ισπανός προτιμά να μην θέσει πολύ υψηλές τις προσδοκίες του, διατηρώντας έναν λογικό στόχο και για τους δύο αγώνες του Σαββατοκύριακου.

«Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, υπάρχουν ακόμα οι δύο αγώνες του Σαββατοκύριακου, ξεκινώντας με το Sprint», συνεχίζει το Νο. 93. Ο στόχος όταν ξεκινάτε από την pole θα είναι να τερματίσετε στο βάθρο. »

Ενώ ο καιρός θα μπορούσε για άλλη μια φορά να αποδειχθεί απρόβλεπτος, ο Marc Marquez θα έχει την πρώτη ευκαιρία να εξασφαλίσει αυτό το pole κατά τη διάρκεια του πρώτου από τους δύο αγώνες του Σαββατοκύριακου που θα ξεκινήσει γύρω στις 3:00 μ.μ.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

MotoGP Austin Testing: Ο Martinator επιστρέφει σημειώνοντας νέο ρεκόρ γύρουΠοιοι οδηγοί της Formula 1 έχουν τα περισσότερα DNF σε αγώνες F1;Γκολ και ξύλο μεταξύ του Bagnaia Marquez στο MotoGP

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα