Kαι τώρα τα δύσκολα

11:45 5/2/2020 - Πηγή: Sportime

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Η προηγούμενη εβδομάδα κύλησε με υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη, ΕΕΑ, ομιλίες Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Βουλή και άλλα τέτοια εξωαγωνιστικά που, προφανώς, δεν θα επεκταθούμε.

Το βράδυ της Κυριακής ο Παναθηναϊκός

έγινε… trend. Όχι για μείωση χρέους, ούτε για διευθέτηση κάποιας παλιάς οφειλής. Τουναντίον, επιβλήθηκε στα ίσα του νταμπλούχου ΠΑΟΚ, ενώπιον περίπου 30.000 υποστηρικτών του.

Ήταν ένα -μίνι- επιστέγασμα των προσπαθειών του Γιώργου Δώνη και των ποδοσφαιριστών του. Γιατί καλές οι νίκες με Πανιώνιο, ΑΕΛ, Ξάνθη και Ατρόμητο, αλλά όταν επικρατείς ενός μεγάλου αντιπάλου, τότε αυξάνονται τα credits και οι προσδοκίες.

Τώρα, όμως, έρχονται τα δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι το φαβορί στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, καλείται να διαχειριστεί το γεγονός ότι για πρώτη φορά έχει εδραιωθεί το θετικό πρόσημο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ – ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός: Το κανάλι του ντέρμπι

Διότι όταν είσαι αουτσάιντερ και ακίνδυνος επιθετικά, τότε ενδέχεται ο αντίπαλος να σε υποτιμήσει. Όταν, όμως, με τόσο χαμηλό μπάτζετ χάνεις ένα ντέρμπι στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό, νικάς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και δεν φεύγεις για λίγα δευτερόλεπτα με τους τρεις βαθμούς από την Τούμπα, τα δεδομένα αλλάζουν.

Ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα πιο υπολογίσιμος πια. Και απέναντί του δεν θα είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο πληγωμένος εγωισμός του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, ο Γιώργος Δώνης ποσώς ενδιαφέρεται για την κατάσταση του εκάστοτε αντιπάλου. Πορεύεται πάντα με γνώμονα τα δικά του «θέλω», υπηρετεί με πίστη το πλάνο του και, εσχάτως, δικαιώνεται.

Τρικ πολλά δεν μπορεί να εφαρμόσει, δεδομένου ότι οι δύο μονομάχοι συναντήθηκαν μόλις πριν τρεις ημέρες. Αυτό που σίγουρα θα κάνει, είναι να υπενθυμίσει στους παίκτες του πόσο πολύ μεγάλη βαρύτητα πρέπει να δοθεί στον θεσμό του Κυπέλλου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Kαι τώρα τα δύσκολα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kαι,Kai