F1 Λάντο Νόρις : Ο Μαξ έμοιαζε πάντα να έχει μια απάντηση σε όλα, για να δούμε το 2024

F1: Παραδέχεται ο Λάντο Νόρις «Ο Μαξ έμοιαζε πάντα να έχει μια απάντηση σε όλα»,

Για μια σύντομη στιγμή φαινόταν ότι ο Λάντο Νόρις θα μπορούσε να αποσπάσει το σοκ της σεζόν… αλλά δεν έπρεπε να γίνει.

Είχε σκιάσει τη Red Bull από την αρχή, παρά το γεγονός ότι παραλίγο να χάσει από έναν φορτιζόμενο Λιούις Χάμιλτον στην επανεκκίνηση, και παρόλο που φαινόταν ότι ο Νόρις θα έπρεπε να

συμβιβαστεί για δεύτερη φορά, υπήρξε μια στιγμή στον 8ο γύρο όταν ο οδηγός της McLaren προσπάθησε να περάσει. το εξωτερικό του Max Verstappen στη στροφή 1 και έχοντας απορριφθεί, είχε άλλη μια φορά στη στροφή 4.

Στην καταδίωξη του εχθρού του, ο Βρετανός δημοσίευσε μια σειρά από ταχύτερους γύρους, αλλά στο τέλος του αγώνα ήταν 8 δευτερόλεπτα κάτω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Δεν θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα, για να είμαι ειλικρινής», είπε ο Νόρις στο τέλος του αγώνα. «Καλός ρυθμός, παρόμοιος με χθες, που είναι το κυριότερο.

«Στη δεύτερη εκκίνηση ήμουν λίγο επιθετικός σε αυτό», παραδέχτηκε. «Αλλά είμαι ακόμα χαρούμενος, το P2 είναι τόσο καλό όσο μπορείς σήμερα και προς το παρόν.

Ερωτηθείς για εκείνη τη στιγμή που σχεδόν κάρφωσε τον Ολλανδό, ο Νόρις είπε: «Υπάρχουν μικρά κομμάτια όπου τα λάστιχα επιστρέφουν λίγο σε σένα και μετά μπορείς να συνεχίσεις, αλλά ο Μαξ έμοιαζε πάντα να έχει μια απάντηση σε όλα, κάτι που είναι κρίμα. , αλλά το δίκαιο παιχνίδι γι ‘αυτόν, οδήγησε έναν καλό αγώνα.

«Ήταν δύσκολο με τις συνθήκες ανέμου και τα πάντα, αλλά το P2 είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

Δεν θες ταξί, θες Taxi.grΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΣυνέντευξη στον Kalle Rovanpera τον διπλό παγκόσμιο πρωταθλητή WRCHalloween F1 vs MotoGP : Πως περνάνε τα παλικάρια μας στις απόκριες;MotoGP Marquez: «Δεν σκέφτομαι να ταιριάξω με τον Rossi»Ο Λάντο Νόρις «ενθουσιασμένος» για την F1 2024 με «ακολουθούν πολλά πράγματα» από τη McLarenΟ Lando Norris λέει ότι είναι «ενθουσιασμένος» με τις προοπτικές της McLaren και ελπίζει ότι θα μπορέσουν να αμφισβητήσουν τη Red Bull για νίκες σε αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν 2024 F1 .

Αφού έκανε ένα τρομερό ξεκίνημα στην εκστρατεία του 2023, η εξέλιξη της σεζόν έχει μεταμορφώσει τις τύχες της McLaren, με την ομάδα από ένα από τα πιο αργά αυτοκίνητα στο grid να αναδεικνύεται ως οι πιο κοντινοί ανταγωνιστές της Red Bull στους πρόσφατους αγώνες.

Ο Νόρις κατέκτησε πέντε βάθρα – συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων επιλαχόντων – στους τελευταίους έξι γύρους και κατέκτησε τη δεύτερη θέση πίσω από τη Red Bull του  Max Verstappen τόσο στο σπριντ όσο και στο γκραν πρι στο Γκραν Πρι του Σάο Πάολο του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Η αξιοσημείωτη αναζωπύρωση και η τρέχουσα φόρμα της βρετανικής φόρμας άφησαν την 23χρονη αισιόδοξη να οδεύει προς την επόμενη σεζόν.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι η McLaren μπορεί να του δώσει ένα μονοθέσιο για να αγωνιστεί για νίκες και ίσως ακόμη και τον τίτλο το 2024, ο Lando Norris απάντησε: «Για να πάμε από εκεί που ήμασταν στο Μπαχρέιν για να πλησιάσουμε και να μιλήσουμε για τη μάχη με μια Red Bull νομίζω ότι είναι πολύ καλά σημάδια για εμάς.

«Και ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να έρθουμε τον επόμενο χρόνο. Είμαι λοιπόν ενθουσιασμένος. Έχοντας αυτό ως σκέψη, είναι πολύ μακρινή σκέψη.

«Δεν θέλω να το σκέφτομαι τώρα, δεν έχει νόημα να το σκέφτομαι μέχρι την επόμενη χρονιά, αλλά θα είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε ως ομάδα».

Τα εντυπωσιακά βήματα της McLaren την οδήγησαν να ξεπεράσουν την Aston Martin στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, ενώ ο Norris είναι μόλις 31 βαθμούς πίσω από τον τρίτο Lewis Hamilton  στην κατάταξη των οδηγών.

«Μόλις είπα στον Μαξ, από τότε που αγοράσαμε αυτήν την αναβάθμιση στην Αυστρία, ήμουν ο δεύτερος οδηγός με τα περισσότερα σκορ στο grid», είπε ο Νόρις.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

F1 Βραζιλίας: Esteban Ocon αποκάλεσε τον Fernando Alonso «f***ing ηλίθιο»Συνεργείο μοτοσυκλετών Mpratakos Drag Factory 40 χρόνια δίπλα σαςF1 Brazil: Η αυλαία του Βραζιλιάνικου GP κλείνει με εισβολή του κόσμου στον αγωνιστικό χώροΜεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
F1 Λάντο Νόρις, Μαξ, 2024,F1 lanto noris, max, 2024