F1: Η Veronika Rajek ξεσήκωσε τα paddock στο Λας Βέγκας

F1 paddock Λας Βέγκας: Η Βερόνικα Ράγιεκ, το ξανθό μοντέλο από τη Σλοβακία με εμμονή με τον Τομ Μπρέιντι, ξεσήκωσε τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιδεικνύοντας μια εκθαμβωτική νέα στολή στο Γκραν Πρι του Λας Βέγκας.

Η Veronika Rajek ξεσήκωσε τους θαυμαστές της Formula 1 με την τελευταία της στολή στο Grand Prix του Λας

Βέγκας .

Η σούπερ θαυμάστρια του Τομ Μπρέιντι έγινε πρωτοσέλιδο πριν από λίγο περισσότερο από ένα χρόνο όταν δημοσίευσε ένα λαμπερό αφιέρωμα στον επτά φορές νικητή του Super Bowl αφού τον είδε να ενορχηστρώνει μια επιστροφή 13 πόντων για τους Tampa Bay Buccaneers εναντίον των New Orleans Saints το 2022. σεζόν NFL .

Η Veronika Rajek, που χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως λάτρη όλων των ειδών διαφορετικών αθλημάτων, ήταν παρών για να δει τον Max Verstappen της Red Bull να κέρδιζει τη 18η νίκη του στη σεζόν της Formula 1 του 2023, με τον Ολλανδό να ακούγεται να τραγουδά το “Viva Las Vegas” στο ραδιόφωνο της ομάδας που ακολουθεί . τη νίκη του.

Δεν θες ταξί, θες Taxi.grΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDF1 Grand Prix Las Vegas Verstappen: Χτύπησα περισσότερους τοίχους από ό,τι πήγαινα ευθεία»WRC: Η Toyota σημειώνει ένα εύκολο χατ-τρικ στο Ράλι Ιαπωνίας

Ωστόσο, υπήρχε μόνο ένα αστέρι στα μάτια ορισμένων οπαδών της F1, και αυτό ήταν η Rajek και η λαμπερή ενδυμασία της στα paddock. Η leggy ξανθιά φορούσε ένα ολο ροζ γυαλιστερό outfit που αναδείκνυε τους τονισμένους κοιλιακούς της και το μπούστο ντεκολτέ της, δείχνοντας άφθονο δέρμα παρά τις ψυχρές θερμοκρασίες.

 

Το μοντέλο από τη Σλοβάκα φορούσε επίσης ροζ μπότες μέχρι το γόνατο καθώς στεκόταν έξω στα  F1 paddock του Λας Βέγκας και συγκεκριμένα από το γκαράζ του Carlos Sainz, ενώ οι μηχανικοί της Ferrari εργάζονταν στο αυτοκίνητό του. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: «@f1 από την κορυφή μέχρι τα νύχια μέσα».

Η Veronika Rajek έδειξε την τελευταία της στολή Η σούπερ ξανθιά ήταν παρών για να παρακολουθήσει τον Max Verstappen να κερδίζει το Grand Prix του Λας Βέγκας

Τι σας φάνηκε πιο εκθαμβωτικό στο νέο outfit της Veronika Rajek στο Grand Prix του Λας Βέγκας; 

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ασύλληπτο κόστος πίσω από το κτίσιμο pit στο Λας Βέγκας στο Grand Prix της F1F1 Las Vegas GP: Χάος, άδειες κερκίδες, ακυρώσεις και επιδοκιμασίες θεατώνΓκραν Πρι Λας Βέγκας: Ο Λάντο Νόρις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείοΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα