F1 Drivers and Dogs: 8 Διάσημοι Οδηγοί της F1 και τα Σκυλιά τους

F1 Drivers and Dogs: Οι οδηγοί της F1 έχουν περισσότερους θαυμαστές από αυτούς που πιστεύετε. Εκτός από την ομάδα, την οικογένεια και τους φίλους τους που τους ζητωκραυγάζουν, οι περισσότεροι οδηγοί έχουν κατοικίδια, τα οποία είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές από όλους! Όταν δεν αγωνίζονται, αυτά τα διάσημα πρόσωπα της F1 λατρεύουν να περνούν χρόνο με τα κατοικίδιά τους. Και ιδού τα πιο διάσημα.

1. Λιούις Χάμιλτον

Ο πρώην πρωταθλητής Lewis Hamilton λατρεύει τα σκυλιά

του Roscoe και Coco και μάλιστα δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram για αυτούς.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor Festival2. Φελίπε Μάσα

Η Massa έχει ένα Golden Retriever που ονομάζεται Alvin και σε μια φωτογραφία στο Instagram βλέπουμε τον Alvin να κάθεται στην αγκαλιά του γιου του Felipe, Filipinho. Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιος είναι πιο χαριτωμένος.

3. Νίκο Ρόσμπεργκ

F1 Drivers and Dogs: Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και ο Νίκο το ξέρει αυτό. Ο Ρόσμπεργκ δέχεται φιλιά κάθε φορά που επιστρέφει σπίτι από τον καλύτερό του φίλο.

4. Κίμι Ράικονεν

Ο Κίμι είχε ένα σκυλί που πέθανε και το όνομα του οποίου ήταν Άγιαξ. Ήταν προφανές ότι αυτοί οι δύο είχαν μια ιδιαίτερη σχέση, κάτι που μπορεί να συναχθεί από αυτό το βίντεο .

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας5. Σεμπάστιαν Φέτελ

F1 Drivers and Dogs: Το σκυλάκι Vettel φαίνεται τόσο μπερδεμένο αν και θα έπρεπε να κουνάει την ιστορία του. Είναι στην αγκαλιά ενός από τους πιο καταξιωμένους οδηγούς.

6. Σέρχιο Πέρεθ

Ο Sergio έχει ένα μπουλντόγκ που ονομάζεται Canelo. Είναι μόνο εγώ ή μοιάζουν αυτά τα δύο; Μπορείτε να δείτε τον δεσμό μεταξύ του Sergio και του κατοικίδιου ζώου του.

7. Λανς Στρολ

Ο Stroll έχει ένα τεράστιο Λαμπραντόρ και οι δυο τους προφανώς λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί όποτε ο Lance δεν είναι στις πίστες.

8. Κέβιν Μάγκνουσεν

F1 Drivers and Dogs: Ο Μάγκνουσεν έχει ένα μέλος της οικογένειας που περπατά παντού και το όνομά της είναι Έλσα. Είναι Staffordshire Bullterrier και δεν φαίνεται χαριτωμένη;

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Γνωρίζουμε τον μπόμπιρα Zayn Sofuoglu, τον πιο μικρό influencer που ότι κινείτε, οδηγείτεAMA Supercross 2024 οσα πρέπει να ξέρεις γιατί ξεκινάμε15+1 πιο hot influencers αθλημάτων στον κόσμο με την F1, το MotoGP και το WRC να βρίσκονται στην 15αδαΦόρμουλα 1 Desiré Wilson : Η πρώτη και μοναδική γυναίκα που κέρδισε έναν αγώνα F1

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
F1 Drivers, Dogs, 8 Διάσημοι Οδηγοί, Σκυλιά,F1 Drivers, Dogs, 8 diasimoi odigoi, skylia