F-16: Φεύγει το πρώτο ελληνικό μαχητικό για τις ΗΠΑ – Θα γυρίσει Viper

F-16: Μέσα στο μήνα που διανύουμε αναμένεται να φύγει το πρώτο F16 για το Μέριλαντ των ΗΠΑ προκειμένου να αναβαθμιστεί σε Viper.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», το ελληνικό F-16 θα πετάξει προς τις ΗΠΑ πιθανότατα με Αμερικανό πιλότο, θα πραγματοποιήσει ανεφοδιασμό στον αέρα και θα συνοδεύεται και από αμερικανικά μαχητικά.

Ρώσοι: Η Τουρκία προσπαθεί να αντιγράψει τους S-400 – Δεν θα

τα καταφέρουν

Με τον ίδιο τρόπο θα επιστρέψει, με την όλη διαδικασία να προβλέπεται στη σχετική σύμβαση.

Την ίδια ώρα, ενημέρωση στους υπουργούς του έκανε ο πρόεδρος της Τουρκίας, τονίζοντας πως έρχεται κρίση στις σχέσεις με τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μίλησε με τους υπουργούς του στο Μπεστέπε, «υπό την κυβέρνηση Μπάιντεν, βραχυπρόθεσμα ενδέχεται να προκύψουν σοβαρότερα προβλήματα με τις ΗΠΑ».

Στις Ηνωμένες Πολιτείες το λένε ο Ρώσος δολοφόνος των F-35

«Μην ονειρευτείτε, ο Μπάιντεν θα επιβάλει κυρώσεις S-400. Οι κυρώσεις δεν θα ακυρωθούν μόνο και μόνο επειδή ο Ερντογάν έχει υποσχεθεί τη μεταρρύθμιση του εκδημοκρατισμού», αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος και συγγραφέας, Μουράτ Λίτκιν.

«Λέγεται ότι ο Πομπέο, μέλος της ακροδεξιάς φατρίας “Κόμμα τσαγιού” ​​στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, θέλει να γίνει ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ», σημειώνει ο Λίτκιν, με φόντο την πρόσφατη κόντρα του Αμερικανού ΥΠΕΞ με τον Τούρκο ομολογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στο πλαίσιο συνάντησης του ΝΑΤΟ.

Το άρθρο F-16: Φεύγει το πρώτο ελληνικό μαχητικό για τις ΗΠΑ – Θα γυρίσει Viper εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα