Eurovision – Μαρίνα Σατι: Πήγε η δική μας η αγαθοβιόλα με wok agenda και «σας αγαπώ όλους» στη Σουηδία και οι χορευτές της έκαναν εξωτερική πολιτική υπέρ των θέσεων της Τουρκίας

Πήγε η δική μας η αγαθοβιόλα η Μαρίνα Σάτι με… wok agenda και «σας αγαπώ όλους» στη Eurovision και οι χορευτές της έκαναν εξωτερική πολιτική υπέρ των θέσεων της Τουρκίας.

Το κακό με τη wok agenda είναι ότι δημιουργήθηκε ΚΑΙ για να σε πιάνουν κορόιδο πιο εύκολα.

Έτσι κορόιδο λοιπόν έπιασαν και την Σάτι, που πήγε η καημένη να ζήσει το όνειρό της στην Eurovision που δεν έχουν θέση πολιτικά θέματα και οι χορευτές

της δήλωναν Τουρκοι από τη Θράκη. Την ίδια ώρα βέβαια δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Θράκη αλλά μουσουλμανική ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Ότι να ναι δηλαδή, αναμασούσαν οι συνεργάτες της Σάτι την εδώ και δεκάδες χρόνια πολιτική της Τουρκίας, η οποία τουρκοποιεί τους πληθυσμούς της περιοχής και τους… βολεύει κιόλας άμα χρειαστεί με το κατιτίς τους. Και τι θα έκανε η Μαρίνα μας; Ε μάλλον θα συμφωνούσε ή θα βαριόταν να τα ακούει αυτά και θα έριχνε και κανένα χασμουρητό.

Το κακό με την wok agenda είναι ότι εσύ πας με… τσιτάτα και οι άλλοι πάνε με πρόγραμμα και στο τέλος μένεις εσύ ο χρήσιμος ηλίθιος.

Μία μέρα μετά τις δηλώσεις των Τούρκων χορευτών της Σάτι, στην Τουρκία διαβάζουμε πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα θέσει θέμα ψευτοτουρκικής μειονότητας σε Θράκη – Ρόδο – Κω και Θεσσαλονίκη.

Και κάτσε Σάτι μου εσύ να ονειρεύεσαι καριέρα με reggaeton στην… παγκόσμια κοινότητα και πως όλοι είναι καλοί.

Διαβάστε επίσης:

Ζαχάροβα: Η Eurovision 2024 έχει ξεπεράσει κάθε όργιο

Eurovision 2024: Οι επιτροπές… έριξαν την Μαρίνα Σάττι – Δείτε πώς ψήφισαν!

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision – Μαρίνα Σατι, Πήγε, Σουηδία, Τουρκίας,Eurovision – marina sati, pige, souidia, tourkias