7 τρελά ρούχα του Lewis Hamilton που έκλεψαν την παράσταση στη σεζόν F1 2023

Tρελά ρούχα του Lewis Hamilton: Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Lewis Hamilton ανέβηκε τα σκαλιά της θέσης και της δημοτικότητας και σύντομα βρήκε πολλούς περισσότερους τρόπους με τους οποίους μπορούσε να εκφραστεί εκτός από το να είναι φωνητικός για πολλά θέματα όπως ο ρατσισμός, η δημιουργία πλατφόρμας για γυναίκες, LGBTQ+, ψυχική υγεία και πολλά άλλα, Η μόδα του έχει πολλούς

σε ασφυξία αφού ο οδηγός ομολόγησε ότι πειραματίστηκε με διαφορετικά στυλ.

Μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι πολλοί έχουν γίνει θαυμαστές αυτή τη σεζόν αφού είδαν τον Χάμιλτον να ντύνεται κατάλληλα για την εβδομάδα μόδας του, η οποία συμπτωματικά έπεσε τις ίδιες μέρες με τα Σαββατοκύριακα των αγώνων. Ωστόσο, ενώ όλοι οι άλλοι οδηγοί παρουσίασαν τα εκπληκτικά εμπορεύματα που έχουν οι ομάδες τους, ο Hamilton σίγουρα δεν επρόκειτο να συμμετάσχει σε αυτό και ούτε ο προστατευόμενος του, Zhou Guanyu .

Και ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές επιδείξεις μόδας, δεν δίστασε να μας το φέρνει κάθε Σαββατοκύριακο. Εδώ είναι μερικά ρούχα από τη συνολική σεζόν του 2023 που έχουν ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα το 2023.

Τα 7 Tρελά ρούχα του Lewis Hamilton: Ροζ μπαλακλάβα στο GP του Βελγίου

Ενώ ο Lewis Hamilton είναι γνωστός για τα εξωφρενικά αλλά συναρπαστικά και μοντέρνα ρούχα του, είναι επίσης γνωστός ότι δεν είναι απλός άντρας τις περισσότερες φορές. Ο οδηγός όχι μόνο ξέρει πώς να ξεχωρίζει, αλλά πηγαίνει και στα σωστά χρώματα και όταν το GP του Βελγίου ήρθε στη γωνία, η σταρ φόρεσε ένα εντελώς ροζ ρούχο.

Πολλοί έχουν ομολογήσει την αντιπάθειά τους για το ροζ χρώμα, ωστόσο, επέστρεψε φέτος μετά την κυκλοφορία της ταινίας Barbie που απέδειξε σε όλους ότι δεν ήταν απλώς ένα συνηθισμένο, άσχημο χρώμα, αλλά ένα από τα διασκεδαστικά χρώματα και ένα πράγμα για το Ο οδηγός της Mercedes ξέρει πώς να διασκεδάζει. Ο οδηγός φορούσε ένα ροζ ρούχο με μπαλακλάβα σύντομα τράβηξε την προσοχή πολλών.

Περπάτημα στο GP του Μονακό με φορτίο και ροζ

Ο Lewis Hamilton έχει γίνει ένα τεράστιο fashion icon για να μην αναφέρουμε τον τιμητικό τίτλο του να είναι ένας από τους 500 κορυφαίους influencers στην αγορά της μόδας, έχει πετύχει τα πάντα αυτή τη σεζόν. Παρόλα αυτά, δεν έχει σταματήσει να εμφανίζεται κάθε Σαββατοκύριακο για να αποδείξει ακριβώς γιατί είναι ο καλύτερος από τα υπόλοιπα.

Ο οδηγός μπήκε στο GP του Μονακό φορώντας μια εμφάνιση από την ανδρική συλλογή 2023 του Dries Van Noten και τα συνδύασε με τα γυαλιά ηλίου Molino 55 x Diamond cross ranch του Jacques Marie Mage. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με τα 1000$ στο κέντρο της πόλης πάνινα παπούτσια της Prada.

Ο Lewis Hamilton στην επίδειξη Wales Bonner ss2024 στο Παρίσι

Αν και ο Χάμιλτον είναι γνωστός για το υπερβολικό στυλ του στα paddock, ξέρει επίσης πώς να το ροκάρει εκτός του αθλήματος. Για πολύ καιρό, ο Βρετανός έχει κάνει το όνομά του επιδεικνύοντας το μοναδικό του στυλ σε διάφορες εκδηλώσεις μόδας και εκδηλώσεις προώθησης επιχειρήσεων.

Παρόλο που ο οδηγός εθεάθη να φορά το μπλουζάκι Erl kappa sweetheart για τα εγκαίνια του μπιφτέκι του στη Νέα Υόρκη, το άλλαξε καθώς φορούσε ένα κοστούμι από την Wales Bonner από τη συλλογή ανδρικών ενδυμάτων του 2023 και κοσμήματα από την ίδια συλλογή. Το στιλ έκανε και με γυαλιά ηλίου Bottega Veneta.

Δεν θες ταξί, θες Taxi.grΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΆμπου Ντάμπι F1: Ο Θρυλικός Max Verstappen τελειώνει τη σεζόν με στυλMotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEOΤα 7 Tρελά ρούχα του Lewis Hamilton: Ταρακουνώντας τη δεκαετία του 1970 στο GP του Μαϊάμι

Ο σταρ της Mercedes ξέρει να ντύνεται καλά, ωστόσο φροντίζει και να μην του λείπει όλη η λάμψη και η αίγλη που έχει στα κόκαλά του. Παρόλο που ο επτά φορές πρωταθλητής είναι γνωστός για το πάθος, την ορμή και την πείνα του για νίκες, σίγουρα ξέρει ότι κερδίζει όταν πρόκειται για όλα του τα ρούχα και τη μόδα.

Ενώ μπήκε στη μάντρα του GP του Μαϊάμι για να απομακρύνει τις φήμες ότι έβγαινε με τη Shakira στο σπίτι, φρόντισε να ντυθεί για την περίσταση. Το αστέρι φορούσε ένα κοστούμι boiler του Rick Owens που έκανε τον οδηγό να μοιάζει με αστραφτερή μπάλα ντίσκο κατευθείαν από τη δεκαετία του 1970. Συνδύασε τη στολή boiler με το Martens and Heaven του Mark Jacobs και μερικά γυαλιά ηλίου Louis Vuitton.

Ένας άνθρωπος ντίζελ

Ο Lewis Hamilton ξέρει ακριβώς τι κάνει όταν πρόκειται για γραφικά ρούχα. Όπως όλα τα glitter και όλα τα χρώματα, έτσι και τα graphic co-ord outfits είναι η μαρμελάδα του Lewis Hamilton. Ο οδηγός εμφανίστηκε στο Γκραν Πρι των ΗΠΑ με ντίζελ από τη συλλογή πασαρέλας άνοιξη/καλοκαίρι 24.

Το ρούχο τράβηξε μεγάλη προσοχή για το γραφικό μακρυμάνικο μπλουζάκι του με τις λέξεις «A Diesel Venture» στο μπροστινό μέρος και ένα φαρδύ, ταλαιπωρημένο παντελόνι που ταίριαζε με το μπλουζάκι. Ο σταρ συνδύασε ολόκληρο το ντύσιμο με μπότες Timberland που σχεδίασε ο Soldier και φρόντισε να δώσει προσοχή στις λεπτομέρειες με μια τεράστια ασημί αλυσίδα με κουβανέζικη σύνδεση και μαύρες αποχρώσεις.

Στολή εμπνευσμένη από τη Senna για το GP της Βραζιλίας

Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν γνωστός για τη μοναδική και εκπληκτική του μόδα, δεν έχασε επίσης την ευκαιρία να επαναφέρει γραφικά co-ord outfit εμπνευσμένα από τον Βραζιλιάνο θρύλο Ayrton Senna. Ο Χάμιλτον ήταν επίσης γνωστός ως πολίτης της Βραζιλίας μετά το φιάσκο του με τον Νέλσον Πικέ, ο οποίος χρησιμοποίησε ρατσιστικές συκοφαντίες για τον οδηγό πριν από λίγο καιρό.

Παρόλα αυτά, έδωσε ζωή σε μια από τις πιο cool ιδέες αφού δημοσίευσε φωτογραφίες με μια στολή που έμοιαζε να βάφεται με σπρέι και να προσαρμόζεται έτσι ώστε να έχει μια φωτογραφία του Ayrton Senna στο πίσω μέρος του σακακιού και τη σημαία της Βραζιλίας στο τελείωμα του παντελονιού. . Το co-ord outfit έλαμπε σε χρώματα νέον πράσινο και μαύρο ενώ η fashionista το συνδύασε με μερικά γυαλιά ηλίου Prada.

Είχε επίσης ένα κράνος εμπνευσμένο από τον ίδιο τον θρύλο καθώς ο οδηγός φαινόταν έτοιμος για τον δεύτερο αγώνα του στο σπίτι και φαινόταν στο θέμα για το Σαββατοκύριακο την ίδια στιγμή.

Τα 7 Tρελά ρούχα του Lewis Hamilton:  Εκθεσιακός σταθμός του Λας Βέγκας

Πολλοί περίμεναν το νέο GP του Λας Βέγκας που προστέθηκε αφού είδαν μια από τις πιο πολυτελείς προετοιμασίες να γινόταν για το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, ο πρωταθλητής ανέλαβε να γίνει ο στόπερ του σόου καθώς συμμετείχε στην τελετή έναρξης του Grand Prix ενώ είχε τέσσερις διαφορετικές ρούχα για το Σαββατοκύριακο.

Ένα από τα outfits που ξεχώρισαν περισσότερο ήταν το Mason Valentino Black κοστούμι που συνδύασε με μερικές μαύρες αποχρώσεις και κοσμήματα και το είχε διαμορφώσει ο Eric McNeal και για τις τέσσερις περιπτώσεις.

Καθώς η σεζόν της Formula 1 2023 έφτασε στο τέλος της, οι θαυμαστές έχουν ήδη αρχίσει να χάνουν τις εβδομάδες μόδας του Lewis Hamilton που ξεκινούσαν κάθε Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, ο Hamilton συμμετέχει σε πολλά διαφορετικά πρότζεκτ και το νέο του ποτό Almave κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό , οι θαυμαστές είναι ενθουσιασμένοι που τον βλέπουν να ροκάρει με πολλά ακόμα ενδιαφέροντα και μοναδικά ρούχα.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Η F1 AI και η καταραμένη πίστα αλλάζει το δράμαMotoGP Βαλένθιας: Ο Bagnaia στέφθηκε διπλός παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGPΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
lewis hamilton, hamilton, ρουχα, σεζον, τρελα, hamilton, lewis hamilton, louis vuitton, ayrton senna, Τελετή Έναρξης, formula 1, abu dhabi, jason statham, στυλ, ροζ, σταρ, mercedes, fashion, icon, εμφάνιση, cross, jacques, prada, kappa, νέα, θες, ταξι, taxi, max, marquez, shakira, heaven, jacobs, louis, vuitton, glitter, ηπα, diesel, timberland, senna, λας, valentino, black, eric, jason, motor, festival, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, θεμα εκθεσης 2012, εκλογες ηπα, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2016, μποτες, γυαλια ηλιου, γωνια, ηπα, θεμα, μοδα, ρατσισμος, σταρ, υγεια, φημες, φωτογραφιες, φωτογραφια, χρωματα, ayrton senna, diesel, ducati, formula 1, icon, louis vuitton, prada, shakira, timberland, valentino, αγορα, αρθρο, αιγλη, ανθρωπος, ασημι, εβδομαδες, γινει, γυαλια, δευτερο, δωσει, ευκαιρια, υπαρχει, εβδομαδα, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, επτα, ζωη, ιδεες, ιδια, ιδιο, θες, εικονα, κοσμηματα, λαμψη, λας, λας βεγκας, λεπτομερειες, λειπει, μαυρο, μονακο, νεα υορκη, ντιζελ, ντυσιμο, παντα, οδηγος, ονομα, ορμη, παθος, παπουτσια, πικε, ροζ, σιγουρα, συντομα, σοου, σπιτι, σπρει, στυλ, φιασκο, φορα, χρωμα, αλυσιδα, μπιφτεκι, black, cross, data, eric, fashion, glitter, heaven, jacobs, jason, jacques, jason statham, kappa, λεξεις, louis, max, μοιαζει, marquez, taxi, οδηγοι, ομαδες, ποτο, senna, σημαια, slot, θεματα, motor, vuitton
Τυχαία Θέματα
Lewis Hamilton,F1 2023