100.000 θέσεις εργασίας: Πώς και πότε θα γίνουν οι αιτήσεις (vid)

Θέσεις εργασίας: Την 1/10/2020 ξεκινά το πρόγραμμα των 100.000 θέσεων εργασίας. Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο πρόγραμμα δημιουργίας θέσεων εργασίας. Τι αναφέρει η ΚΥΑ που συνυπέγραψαν οι αρμόδιοι υπουργοί. Ποιοι μπορούν να ενταχθούν. Οι προϋποθέσεις.

Θέσεις εργασίας: Έτσι την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου το πρόγραμμα επιδότησης ασφαλιστικών εισφορών για την δημιουργία 100.000 νέων θέσεων εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: Πόλεμος και Έλληνες Δυνάμεις

Στο

πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν όσοι εργαζόμενοι προσληφθούν από την 1/10/2020 και εφεξής, με σύμβαση μισθωτής απασχόλησης, με πλήρη ή μερική απασχόληση, οι οποίοι κατά τη στιγμή της πρόσληψής τους δεν πρέπει:

να είχαν ενεργή σύμβαση εργασίας με την αιτούσα επιχείρηση για τουλάχιστον 1 μήνα πριν από την ημερομηνία πρόσληψής τους.να εργάζονται σε άλλη επιχείρηση – εργοδότη.

«Το νέο πρόγραμμα συνιστά μία εμπροσθοβαρή και δυναμική δράση που στηρίζει έμπρακτα την αγορά εργασίας μέσα από την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας προσφέροντας σημαντικά οφέλη τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους εργαζόμενους. Συγκεκριμένα, επιδοτεί για 6 μήνες όλο το μη μισθολογικό κόστος που επωμίζονται επιχειρήσεις και εργαζόμενοι κινητροδοτώντας νέες προσλήψεις ενώ, παράλληλα, εξασφαλίζει, με ειδική ρήτρα, την διατήρηση των υφιστάμενων θέσεων εργασίας», δήλωσε σχετικά ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης.

Να αναφέρουμε τέλος ότι το πρόγραμμα που θα αρχίσει να εφαρμόζεται από 1.10.2020 και θα «τρέχει» μέχρι εξαντλήσεως των επιδοτούμενων θέσεων εργασίας.

Θέσεις εργασίας: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Το άρθρο 100.000 θέσεις εργασίας: Πώς και πότε θα γίνουν οι αιτήσεις (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα