Ζώδια: Οι ζωδιακές προβλέψεις της Τετάρτης (03/04)

Αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Φαίνεται ότι πλησιάζει ένας χρόνος γεμάτος εσωτερικές αναταραχές και ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη. Η σύναψη σχέσης με τη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε έναν έρωτα που, αν και έντονος, δεν είναι απαραίτητα ό,τι φαίνεται. Παρά την αβεβαιότητα αυτή, αποφασίζεις να τον ζήσεις, αγνοώντας τη λογική. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά, αντί για εγωισμό. Μπορείς να αναθεωρήσεις τις σκέψεις και τα σχέδιά σου, αλλά αποφεύγεις να πάρεις βιαστικές αποφάσεις που θα μπορούσες να

μετανιώσεις στο μέλλον. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για αναστοχασμό και ανακάλυψη λαθών του παρελθόντος που ίσως σε κρατούν πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον 11ο σου, μπορεί να αναπτύξεις έλξη για ένα φιλικό πρόσωπο, αλλά αυτή η σχέση ενδέχεται να μην εξελιχθεί όπως ελπίζεις. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε παράγοντες όπως η ύπαρξη μιας άλλης σχέσης, είτε στην έλλειψη γνώσης για το άλλο άτομο. Ενδέχεται να γίνεις πολύ ονειροπόλος και να κάνεις πολλές υποχωρήσεις σε φίλους και γνωστούς, με αποτέλεσμα να περιμένεις περισσότερα απ’ ό,τι η πραγματικότητα μπορεί να προσφέρει και να απογοητεύεσαι. Με την άνοδο του Ερμή στον Κριό στον 12ο σου, είναι σημαντικό να γίνεις πιο επιφυλακτικός, ακόμα και αν δεν το επιθυμείς. Γι’ αυτό, κρατάς τα σχέδια, τις έρευνες ή τις μυστικές επαφές και συναντήσεις κρυφές, καθώς γενικά η έλλειψη συγκέντρωσης μπορεί να παραπλανήσει τις σκέψεις και τα λόγια σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα συμβαίνει στον 10ο σου, η σημερινή ημέρα δεν είναι κατάλληλη για οικονομικές και επιχειρηματικές συναλλαγές. Γι’ αυτό, αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σας, εκτός εάν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά, όπου θα έχετε έμπνευση και επιτυχία. Εάν συμβεί μια ερωτική γνωριμία μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, βεβαιωθείτε ότι δεν εκτίθεστε στα μάτια τρίτων και αποφύγετε τα σκάνδαλα. Με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στον 11ο σου από σήμερα, ορισμένα σχέδιά σας ενδέχεται να αντιμετωπίσουν εμπόδια τις επόμενες ημέρες, οπότε θα πρέπει να αποφασίσετε εάν πρέπει να τα ολοκληρώσετε ή όχι. Ακόμη και αν αναθεωρήσετε, μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Συναντήσεις και επαφές με φίλους από το παρελθόν θα σας χαροποιήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον 9ο σου θα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα, φέρνοντας αίσθηση ρομαντισμού και αισιοδοξίας. Θα ενθαρρύνει τη διάθεσή σου για ονειρικά ταξίδια και γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου, και θα σε κινητοποιήσει να τους γνωρίσεις καλύτερα. Το ενδεχόμενο να αρχίσει ένας πλατωνικός έρωτας μέσω διαδικτύου είναι πιθανό, αλλά κράτα μικρό καλάθι, καθώς η απογοήτευση που μπορεί να φέρει ο Ποσειδώνας και η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον 10ο σου ενδέχεται να διαμορφώσουν διαφορετικά την κατάσταση από ό,τι φανταζόσουν. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις κάποια θέματα χωρίς να λαμβάνεις αποφάσεις αυτή τη φορά. Επίσης, μια συνεργασία από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσει και πρέπει να την αντιμετωπίσεις με προσοχή.

ΛΕΩΝ

Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στον 8ο σου, θα νιώθεις αγνά και τρυφερά για το αντικείμενο του πόθου σου, με ρομαντικές και ερωτικές επιθυμίες. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος να μην ανταποκριθεί ο άλλος στα συναισθήματά σου, και να βιώσεις τη θλίψη της απογοητευμένης αγάπης. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να λάβεις ένα δώρο από τον αγαπημένο σου. Επίσης, ενδέχεται να ανακαλύψεις ότι κάποιος από τον επαγγελματικό σου χώρο σε χρησιμοποιεί, και η συνεργασία και η σχέση σας μπορεί να περάσει από διάφορα στάδια. Μην βιαστείς να λάβεις αποφάσεις, διότι από σήμερα ο Ερμής αναδρομεί από τον Κριό στον 9ο σου. Αν και αυτό δεν είναι αρνητικό για εσένα, μπορεί να σε προκαλέσει να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Επιπλέον, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε θέματα μετακινήσεων και ταξιδιών, καθώς και αναθεωρήσεις σε επαγγελματικά και σπουδαστικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον 7ο σου δημιουργεί ευκαιρίες για να εκφράσεις τα ρομαντικά και τρυφερά συναισθήματά σου και να δεθείς ακόμη περισσότερο με τον σύντροφό σου, χωρίς να προβάλλεις εγωιστικές διαθέσεις και κίνητρα. Ωστόσο, αν εκείνος δεν τρέφει παρόμοια συναισθήματα, υπάρχει ο κίνδυνος να σε πληγώσει. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να φροντίσεις ανθρώπους που αγαπάς ή και να συγχωρήσεις κάποιον που σε πλήγωσε στο παρελθόν. Αν αποφασίσεις να το κάνεις, να είσαι επιφυλακτικός μέχρι να αποδειχθεί ότι αξίζει τη συγνώμη σου. Με τον Ερμή να αναδρομεί από τον Κριό στον 8ο σου, θα εμβαθύνεις στα ερωτικά και τα οικονομικά σου, χωρίς ωστόσο να εκφράζεσαι και να είσαι ξεκάθαρος. Για τυχόν οφειλές και δάνεια, προσπάθησε να κάνεις νέους διακανονισμούς και ζήτησε κούρεμα χρέους όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Κριού στον 7ο σου δημιουργεί μια μικρή περίοδο αναθεώρησης στις σχέσεις και συνεργασίες σου. Είναι μια ευκαιρία να διεξάγεις συζητήσεις που έχεις αποφύγει, ή θα προκύψουν αυτομάτως, ύστερα από κάποιες εξελίξεις που θα φέρουν το παρελθόν στο παρόν. Είναι πιθανό να επιστρέψεις σε μια προηγούμενη σχέση ή συνεργασία, αρκεί να είσαι βέβαιος ότι τα προβλήματα του παρελθόντος έχουν επιλυθεί. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στον 6ο σου, θα είσαι πολύ εξυπηρετικός/η σε όποιον/α χρειάζεται τη βοήθειά σου και το αντίστροφο. Μπορείς ακόμα να ζητήσεις κι εσύ μια χάρη σήμερα και να την λάβεις. Παρ’ όλα αυτά, γενικά η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για εξαιρετικά απαιτητικές εργασίες, οπότε φρόντισε να ελαφρύνεις το πρόγραμμά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και στον 5ο σου σπέρνει τον έρωτα και τη ρομαντική ατμόσφαιρα στη ζωή σου. Αν προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία, θα νιώθεις σαν να πετάς στα σύννεφα, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή ώστε να μην εξιδανικεύσεις τον/την αγαπημένο/η σου και να απογοητευτείς στο μέλλον. Παρ’ όλη την αισιοδοξία που φέρνουν οι πλατωνικοί έρωτες, υπάρχει η πιθανότητα σήμερα να αποκαλυφθεί κάποια πλάνη σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Σε κάθε περίπτωση, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, ειδικά τώρα που ο Ερμής αναδρομεί στον 6ο σου, καθώς πολλά από τα προγραμματισμένα σου σχέδια ενδέχεται να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Αν έχεις αμελήσει ιατρικές εξετάσεις, αξίζει να τις προγραμματίσεις, καθώς μπορεί να εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα υγείας που πρέπει να αντιμετωπίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον 4ο σου δίνει έμφαση στην τρυφερότητα και την αγάπη, και θα είσαι έτοιμος/η να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η επιθυμία σου να φροντίσεις την οικογένειά σου θα είναι δυνατή, και μπορείς να προσφέρεις τη βοήθειά σου χωρίς δεύτερη σκέψη. Ωστόσο, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης που θα αντιμετωπίζεις, αποφύγε να αναλάβεις ή να προχωρήσεις σε επιχειρηματικές ή οικονομικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την πατρική σου περιουσία ή αγοραπωλησία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στον 3ο σου δίνει έμφαση στη ρομαντική και υπερβατική πλευρά του έρωτα. Μπορείς να αισθανθείς έμπνευση για να γράψεις ερωτικά ποιήματα και να εκφράσεις την αγάπη σου με έναν θυσιαστικό τρόπο. Ωστόσο, όσο βρίσκεσαι σε καθημερινές δραστηριότητες ή κατά τη διάρκεια μιας βόλτας, μπορεί να παραβλέψεις ορισμένα πράγματα. Αν συναντήσεις τον μικρό Ερμή, ο οποίος είναι γνωστός για την επιρροή του στις επικοινωνίες, είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/ή στις πληροφορίες που λαμβάνεις, ακόμη και αν φαίνεται ότι είναι ένας έμπνευση. Η αναδρομή του Ερμή στον 4ο σου φέρνει την προσοχή σε θέματα οικογενειακής φύσης και συζητήσεις που μπορεί να χρειαστεί να γίνουν εκ νέου, παρά το γεγονός ότι μπορεί να προκαλέσουν ψυχολογική ανησυχία. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις αυτές τις συζητήσεις με ανοικτό μυαλό και εποικοδομητική στάση.
Επιπλέον, με τον Ερμή να αναδρομεί στον 5ο σου, μπορεί να υπάρξουν επανεμφανίσεις παλιών ερωτικών συντρόφων. Σκέψου προσεκτικά πριν δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, και βεβαιώσου ότι δεν θα υπάρξει επανάληψη των προβλημάτων που είχατε στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/ή στον οικονομικό τομέα σήμερα, καθώς η τάση σου να βοηθήσεις και να στηρίξεις άλλους μπορεί να σε κάνει ευάλωτο/η σε απάτες ή αποσπάσεις χρημάτων. Φρόντισε να διατηρήσεις μια ισορροπία μεταξύ της ευγενικότητας και της προστασίας των οικονομικών σου συμφερόντων. Στον αισθηματικό τομέα, είναι πιθανό να νιώθεις πιο αισθησιακός/ή και ρομαντικός/ή σήμερα. Αξίζει να επισημάνω ότι η ιδεολογική σου κρίση μπορεί να επηρεάσει τις υλιστικές διαθέσεις σου. Όσον αφορά τον Ερμή που ορθοδρομεί στον 3ο σου, μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις και προβλήματα. Είναι σημαντικό να είσαι προετοιμασμένος/η για αυτό και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με υπομονή και επιμονή. Αν αντιμετωπίσεις προβλήματα με το όχημά σου, μπορεί να είναι καλή ευκαιρία να εξετάσεις το ενδεχόμενο να το αντικαταστήσεις, αλλά με προσοχή ώστε να μην λάβεις απερίσκεπτες αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα θα είναι μια μέρα που θα εκφράσεις την αγάπη και την τρυφερότητά σου προς τους αγαπημένους σου ανθρώπους και προς όσους υποφέρουν. Η ρομαντική σου διάθεση θα σε καθοδηγήσει σε ένα ταξίδι ονείρων, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δημιουργίες και να εκφράσεις τα ταλέντα σου στον χώρο της τέχνης. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξει η διάλυση μιας πλάνης σχετικά με τον/την σύντροφό σου, αλλά είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις τυχόν αδυναμίες και προβλήματα με ειλικρίνεια και ανοιχτή συζήτηση, αντί να τα κρύβεις. Επίσης, με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον 2ο σου, μπορεί να επιστρέψουν χρήματα που είχες δανείσει, ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή να μην ξαναδανείσεις πρόχειρα χρήματα. Φρόντισε επίσης να διατηρείς εντάξει τους λογαριασμούς σου και να αντιμετωπίζεις τα χρέη σου εγκαίρως.

Keywords
Τυχαία Θέματα