Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου (06/04)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα αναμένεται να νιώσεις έντονη σεξουαλική έλξη για κάποιον από το φιλικό σου περιβάλλον, λόγω της επίδρασης της Αφροδίτης στον 1ο σου σπίτι και του Πλούτωνα στον 11ο. Σε γενικές γραμμές, θα είσαι πιο ανοιχτός σε σημαντικές συνδέσεις και είναι πιθανό να αρχίσεις μια σχέση που θα έχει μεγάλη επίδραση στη ζωή σου. Από την πρώτη ματιά, θα αισθάνεσαι κοινή συναισθηματική σύνδεση και θα επιδιώξεις να βρεις έναν αληθινό ερωτικό σύντροφο. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα εκφράσεις με πάθος τα συναισθήματά σου, με αντίστοιχη ανταπόκριση από τον εταίρο σου. Μπορεί

να υπάρξουν κάποια ζηλοτυπία και εμμονές, αλλά είναι πιθανό να ενισχύσουν τη σχέση σας παρά να δημιουργήσουν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 12ο σου και τον Πλούτωνα στον 10ο, τα συναισθήματά σου για κάποιον από τον επαγγελματικό χώρο θα ενταθούν, ακόμη και αν πρόκειται για μια εξωσυζυγική σχέση. Το πάθος θα σε κυριεύει και θα είναι δύσκολο να διατηρήσεις απόσταση, καθώς η επίδραση του αντικειμένου του πόθου σου θα υπερισχύει των αντιστάσεών σου. Αντίθετα, αυτή η κατάσταση μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις μετά από ορισμένες παρασκηνιακές κινήσεις και να αποκτήσεις περισσότερη φήμη. Ειδικά αν ασχολείσαι με την τέχνη, η επιτυχία και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιθανές. Πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά τις πρωινές ώρες, όταν η Σελήνη από τον 11ο σου θα σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και τον Κρόνο, καθώς μπορεί να προκαλέσει ένταση και παρεξήγηση με ένα φιλικό άτομο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εκτός από τις πρωινές ώρες όπου η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τους Άρη και Κρόνο μέσα στον 10ο σου, η ημέρα σου αναμένεται να είναι αρκετά συναρπαστική. Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν έντονες διαφωνίες στον επαγγελματικό σου χώρο με τον εργοδότη σου, με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι αρκετά τεταμένο. Αν είσαι εσύ ο εργοδότης, θα είσαι εξαιρετικά προκλητικός, ανταγωνιστικός και αυστηρός, με αποτέλεσμα να είσαι συναισθηματικά φορτισμένος. Ωστόσο, με την Αφροδίτη στον 11ο και τον Πλούτωνα στον 9ο σου, θα επικοινωνήσεις ειλικρινά τα συναισθήματά σου και θα επιδιώξεις να οργανώσεις μελλοντικές δραστηριότητες με φίλους και γνωστούς. Στον τομέα των σχέσεων, είναι πιθανό να γνωρίσεις κάποιον νέο μέσα από την παρέα σου που θα έχει σημαντική επίδραση στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 10ο σου και τον Πλούτωνα στον 8ο σου, θα είσαι αρκετά στρατηγικός στον επαγγελματικό σου χώρο. Ο κύριος στόχος σου θα είναι η οικονομική ενίσχυση, επομένως είναι πιθανό να ακολουθείς τη ροή των γεγονότων, επηρεάζοντας με τη στάση σου τις εξελίξεις. Είναι πιθανό να έχεις οικονομικά οφέλη και παράλληλα να επηρεάζεις θετικά τον εργοδότη σου με τη διπλωματική σου στάση. Στον αισθηματικό τομέα, θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να εκφράσεις δημόσια τα βαθιά συναισθήματα που τρέφεις για τον αγαπημένο σου. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός τις πρωινές ώρες, όταν η Σελήνη στον 9ο σου σχηματίζει σύνοδο με τους Άρη και Κρόνο, καθώς μπορείς να εκδηλώσεις προκλητικότητα με τις απόψεις σου και να αντιμετωπίσεις προβλήματα με τον νόμο αν δεν είσαι προσεκτικός.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον 9ο σου και τον Πλούτωνα στον 7ο σου, είναι πιθανό να επηρεαστείς εύκολα από τη γνώμη των άλλων και του συντρόφου σου. Μπορεί να σου προτείνουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου προκειμένου να διευρύνεις τη φήμη και την καριέρα σου. Η σχέση σου βρίσκεται σε καλή φάση και εάν είσαι ελεύθερος/η αυτή την περίοδο, είναι πιθανό να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου μέσω άλλων. Γενικά, θα ελκύονται σε εσένα άνθρωποι που είναι διανοητικά ενδιαφέροντες, παρορμητικοί και έχουν διαφορετική κοσμοθεωρία από εσένα. Τις πρωινές ώρες, όταν η Σελήνη στους Ιχθύες σχηματίζει σύνοδο με τους Άρη και Κρόνο, μπορεί να αντιμετωπίσεις πολλές συναισθηματικές συγκρούσεις και να είσαι φορτισμένος/η, με αποτέλεσμα να νιώθεις ζήλιες και κακίες. Οικονομικά, δεν ευνοείσαι και είναι πιθανό να έχεις αρκετές δαπάνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις πρωινές ώρες, η Σελήνη στον 7ο σου από τους Ιχθύες θα σχηματίσει σύνοδο με τους Άρη και Κρόνο, δημιουργώντας εντάσεις και καυγάδες με τον/την σύντροφό σου ή με κάποιον/α με τον/την οποίο/α συνεργάζεσαι, που ίσως οδηγήσουν σε ψύχραιμη απόσταση. Μπορεί να αισθανθείς ότι σε εκμεταλλεύονται επειδή είσαι συγκαταβατικός/η, με αποτέλεσμα να αντιδράσεις. Ωστόσο, αν οι εντάσεις προκύψουν με τον/την αγαπημένο/η σου, θα είναι προσωρινές, οπότε προσπάθησε να μην επηρεαστείς συναισθηματικά. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον 8ο σου και τον Πλούτωνα στον 6ο σου, η διάθεσή σου θα είναι πολύ ερωτική. Ωστόσο, αν υπερβείς με ζήλειες και εμμονές, μπορεί να αντιμετωπίσεις αντίδραση. Αν είσαι μόνος/η αυτήν την περίοδο, είναι πιθανό να προκύψει κάποιο φλερτ στον εργασιακό σου χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Προβλέπεται να έχεις πολλά νεύρα το πρωί λόγω της σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο από τον 6ο σου. Αν ασχολείσαι με μηχανήματα, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η για τυχόν ατυχήματα ή εγκαύματα. Η παρορμητικότητά σου σε πρακτικές ή χειρωνακτικές εργασίες μπορεί να σε οδηγήσει σε απροσεξίες. Ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις στον εργασιακό σου χώρο λόγω των δυσμενών συνθηκών που αντιμετωπίζεις, οι οποίες μάλλον σε εξαντλούν παρά σε ευνοούν. Παρά την ταλαιπωρία, θα αποζημιωθείς στον αισθηματικό τομέα, καθώς με την Αφροδίτη στον 7ο σου και τον Πλούτωνα στον 5ο σου, θα νιώθεις έντονη συναισθηματική φόρτιση για τον/την σύντροφό σου. Θα έχεις αυξημένη σεξουαλική διάθεση, απαιτήσεις και επιθυμίες, ενδέχεται δε να εκδηλώσεις ζήλειες. Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε συναρπάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις πρωινές ώρες, η Σελήνη στον 5ο σου θα σχηματίσει σύνοδο με τους Άρη και Κρόνο, και θα είσαι αρκετά αποφασιστικός/η στο να ακολουθήσεις τις δικές σου προτιμήσεις. Ωστόσο, αν πρέπει να αντιμετωπίσεις υποχρεώσεις σχετικές με τα παιδιά σου, μπορεί να νιώσεις εκνευρισμό επειδή δεν έχεις την ελευθερία να κινηθείς όπως θέλεις, και αυτό μπορεί να σε κάνει αυστηρό/η και απαιτητικό/η, λαμβάνοντας υπόψη τις δικές σου ανάγκες. Επίσης, δεν είναι απίθανο να προκύψουν θέματα με τον ερωτικό σου σύντροφο, με εσένα να είσαι αρκετά απαιτητικός/η, και ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις αντιδράσεις. Παρόλο που κάνεις σχέδια για ένα δυναμικό Σαββατοκύριακο, είναι πιθανό με το εξάγωνο της Αφροδίτης και τον Πλούτωνα να προτιμήσεις να μείνεις σπίτι. Αν εργάζεσαι σήμερα, υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιον/α καινούργιο/η ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο εργασίας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σου δεν ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές λόγω της σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη στον 4ο σου με τον Άρη και τον Κρόνο. Αισθάνεσαι ότι πνίγεσαι από τις οικογενειακές υποχρεώσεις, τη συνεχή γκρίνια ίσως από τους γονείς σου ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς σου, και αυτό σε κάνει συναισθηματικά φορτισμένο/η, με πιθανότητα να ξεσπάσεις βίαια. Πρόσεχε να μην προκαλέσεις ατύχημα λόγω της έντασης. Ωστόσο, στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα με το εξάγωνο της Αφροδίτης στον 5ο σου με τον Πλούτωνα στον 3ο σου. Αναμένεται να περάσεις συναρπαστικές στιγμές με το ταίρι σου, ίσως πηγαίνοντας εκδρομή ή απλά βγαίνοντας για μια βόλτα, και να εκφράσετε αμφότεροι έντονα τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια. Αν είσαι μόνος/η, αν γνωρίσεις κάποιον/α σήμερα, αυτή η σχέση μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καταλαβαίνω ότι ανησυχείς για τη συνδυασμένη επίδραση της Σύνοδου της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο από τον 3ο σου, καθώς αυτό μπορεί να σε καθιστά πιο επιθετικό/ή και νευρικό/ή. Είναι σημαντικό να προσέχεις τι λες και πώς το λες, καθώς μπορείς να προκαλέσεις άσχημες καταστάσεις. Επιπλέον, η νευρικότητα σου ενδέχεται να σε κάνει λιγότερο υπομονετικό/ή και να αντιδράσεις ακόμα πιο έντονα σε δυσάρεστες καταστάσεις. Συμβουλεύω να είσαι προσεκτικός/ή όταν οδηγείς και να αποφύγεις τις εκνευριστικές καταστάσεις. Ωστόσο, με το εξάγωνο της Αφροδίτης στον 4ο σου με τον Πλούτωνα στον 2ο σου, είναι πιο προτιμότερο να περάσεις την ημέρα σου με ανθρώπους που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Αυτό θα σε κάνει να νιώθεις πιο συναισθηματικά ασφαλής και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τυχόν εντάσεις ή προβλήματα που προκύπτουν από τη δυναμική της ημέρας. Μένοντας σε ένα θετικό και στην ουσία αγαπητικό περιβάλλον, μπορείς να αντιμετωπίσεις καλύτερα τις πιθανές προκλήσεις της ημέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή σου ημέρα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη στάση που θα κρατήσεις απέναντι στους άλλους, και ιδιαίτερα στον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σου και η διάθεσή σου να επηρεάζεις τους άλλους με διπλωματία είναι καίριες. Μπορείς να προσπαθήσεις να δώσεις ελευθερίες σε αυτούς που επικοινωνείς, αλλά ταυτόχρονα να προσπαθήσεις να επηρεάσεις με τα λόγια σου με διπλωματία. Είναι σημαντικό να προσέξεις τις οικονομικές σου δραστηριότητες σήμερα, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Άρη και τον Κρόνο από τον 2ο σου. Αποφύγετε τις απρόσεκτες δαπάνες και τις σπατάλες, καθώς αυτές ενδέχεται να σε οδηγήσουν σε ανησυχία και απώλεια αυτοπεποίθησης στο τέλος. Με λίγη προσοχή και προγραμματισμό, μπορείς να αποφύγεις αυτά τα προβλήματα και να διατηρήσεις την οικονομική σου σταθερότητα.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου στον 1ο σου και σε σύνοδο με τον Άρη και τον Κρόνο, το πρωί θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος και η αντίδρασή σου θα είναι δυναμική και παρορμητική. Προσέχετε να μην γίνετε διασπαστικοί και εγωιστές, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αργότερες καταθλιπτικές διαθέσεις ή ένταση. Επίσης, προσέχετε για ατυχήματα λόγω βιασύνης και διαπροσωπικές σας σχέσεις. Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 2ο σας με τον Πλούτωνα από τον 12ο σας, μπορεί να περάσετε από ερωτικούς πειρασμούς, ενώ οικονομικά μπορεί να ευνοηθείτε, ακόμη και από μη νόμιμες πηγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα