Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Κυριακής (07/04)

Αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον 12ο σου σήμα, αισθάνεσαι κούραση και έλλειψη ενέργειας, προτιμώντας την απομόνωση και την ονειροπληξία. Ωστόσο, με τη Σελήνη να μεταβαίνει στον 1ο σου σήμα, αναζωογονείσαι και επαναφέρεις την ενέργεια σου για προσωπικές σου επιδιώξεις. Επίσης, με ευνοϊκές συνθήκες από τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη, δίνεις σημασία στην εμφάνισή σου και αισθάνεσαι την ανάγκη για κοινωνικότητα και αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον 11ο σου σημαία και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να αισθανθείς απογοητευμένος από έναν φίλο ή φίλη που θεωρούσες σημαντικό.

Ίσως είχες τεράστιες προσδοκίες και τώρα αντιμετωπίζεις την απογοήτευση. Παράλληλα, ενδέχεται να θέσεις ιδεαλιστικούς στόχους για το κοινό καλό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη θα μεταβεί στον Κριό στον 12ο σου, προκαλώντας την ανάγκη σου για απομόνωση και απομάκρυνση από τον κόσμο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον 10ο σου και η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στον 12ο σου θα σε κινητοποιήσουν να εκφράσεις την ευαίσθητη πλευρά σου, ενώ μπορεί να προκύψει και μια μυστική ερωτική εμπειρία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα χρήματα που έχεις επενδύσει σε μια επιχειρηματική ιδέα δεν φαίνεται να αποδίδουν, και αυτό σε απογοητεύει με τη σύνοδο της Σελήνης και του Ποσειδώνα στον 10ο σου σπίτι. Παρουσιάζεις επίσης ευαισθησία σε κοινωνικά ζητήματα. Αργότερα, με τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στον 11ο σου σπίτι, ανακτάς το κέφι σου και ανυπομονείς να διασκεδάσεις με την παρέα σου. Με το εξάγωνο της Σελήνης και τον Πλούτωνα στον 9ο σου, ενδέχεται να γνωρίσεις κάποιον από το εξωτερικό. Καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη, είσαι γενναιόδωρος και δοτικός προς τους φίλους σου, ενώ κάποιος θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Αν ξεκινήσεις μια σχέση σήμερα, είναι πιθανό να μην διαρκέσει, με το φιλικό-ερωτικό στοιχείο να υπερισχύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη σύνοδο της Σελήνης και του Ποσειδώνα στον 9ο σου, αισθάνεσαι την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου και να ονειρεύεσαι ένα υπέροχο μέλλον, αδιαφορώντας για πιθανές αυταπάτες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη θα περάσει στον Κριό στον 10ο σου, εστιάζοντας σε κοινωνικές υποχρεώσεις και συναναστροφές. Το εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον 8ο σου ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο θέματα ερωτικά και οικονομικά, ενώ με τη σύνοδο της Σελήνης και της Αφροδίτης, εκφράζεις την ευαισθησία σου, είσαι κοινωνικός και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου ή θα σε υποστηρίξει.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στον 8ο σου σπίτι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, νιώθεις ρομαντική διάθεση, αλλά και έντονη ευαισθησία, γίνεσαι έρμαιο των συναισθημάτων σου. Αν δεν είσαι εγκρατής από φύση, μπορείς να παρασυρθείς από αυταπάτες και να μελαγχολήσεις. Ωστόσο, αργότερα, η Σελήνη θα περάσει στον Κριό στον 9ο σου σπίτι, επαναφέροντας τον δυναμισμό, την αισιοδοξία και την εξωστρέφειά σου. Με το εξάγωνο Σελήνης/Πλούτωνα από τον 7ο σου, ο σύντροφός σου επηρεάζει τον τρόπο σκέψης σου, ενώ το κλίμα μεταξύ σας είναι εξαιρετικό. Επιπλέον, με τη σύνοδο της Σελήνης και της Αφροδίτης, ενδέχεται να περάσετε ένα όμορφο βράδυ μαζί. Αν είσαι μόνος/η, κάποιος από τα “ξένα” μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τον 7ο σου, είσαι ευαίσθητος/η σε θέματα που αφορούν τους άλλους και κυρίως τον/τη σύντροφό σου. Προσοχή να μη γίνεις θύμα παραπληροφόρησης ή εκμετάλλευσης. Όταν η Σελήνη περάσει στον Κριό στον 8ο σου, θα νιώθεις ψυχολογικά βαριά και επιφυλακτικός/η. Με το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου, θα επιδιώξεις να οργανώσεις τα οικονομικά σου για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Κατά τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον 8ο σου, θα έχεις έντονη σεξουαλική επιθυμία και ανάγκη να εκφράσεις την αγάπη και τα συναισθήματά σου.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για πρακτικές εργασίες ή εργασίες που απαιτούν σωματική δύναμη, λόγω της σύνοδου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 6ο σου. Θα νιώθεις αδιάθετος/η και εξαντλημένος/η, οπότε εάν εργάζεσαι, ίσως είναι καλύτερο να πάρεις άδεια. Αργότερα, με τη Σελήνη στον Κριό, θα αναζωογονηθείς και θα ανακτήσεις τη ζωντάνιά σου. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 5ο σου και τη σύνοδο με την Αφροδίτη από τον 7ο σου, θα έχεις έντονη ανάγκη για σχέση και ενδέχεται να προκύψει μια ερωτική γνωριμία. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα έχεις αυξημένη επιθυμία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να απολαύσεις ερωτικές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρωί θα νιώθεις γεμάτος/η ρομαντισμό και τρυφερότητα λόγω της σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 5ο σου. Πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός/η, καθώς ενδέχεται να ανακαλύψεις απάτη ή να αντιμετωπίσεις απογοήτευση, ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις ή την ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού, οπότε θα είναι ιδανική ευκαιρία να ασχοληθείς με το σπίτι σου. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου και τη σύνοδο με την Αφροδίτη στον 6ο σου, θα νιώθεις άνετα στο σπίτι σου και θα απολαμβάνεις την όμορφη διακόσμηση και την ατμόσφαιρα που δημιουργείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον 4ο σου, μπορείς να νιώθεις ευαίσθητος/η έχοντας την ανάγκη να ασχοληθείς με τους γονείς σου, ίσως να αισθάνεσαι τύψεις ή να αποφασίζεις να κρύψεις ορισμένα πράγματα για να μην τους πληγώσεις. Από την άλλη, ενδέχεται να ανακαλύψεις κάποια μυστικά σχετικά με την οικογένειά σου. Με τη μετάβαση της Σελήνης στον Κριό και στον 5ο σου, η διάθεσή σου αλλάζει προς το καλύτερο, γίνεσαι πιο χαρούμενος/η και αισιόδοξος/η, με διάθεση για διασκέδαση και ερωτικές σχέσεις. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου και τη σύνοδο με την Αφροδίτη στον 5ο σου, θα εκπέμπεις γοητεία και ελκυστικότητα, με πιθανές νέες ερωτικές γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτη ρομαντικές και ερωτικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον 3ο σου, μπορεί να αισθάνεσαι την τάση να παραπληροφορείς τον εαυτό σου, να αυταπατάσαι και να επικεντρώνεσαι σε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον. Ενδέχεται να παρασύρεσαι από ρομαντικά λόγια και να μην είσαι σε θέση να λάβεις σημαντικές αποφάσεις λόγω μπερδεμένων σκέψεων. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τη Σελήνη να περνάει στον Κριό στον 4ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου, μπορείς να δώσεις έμφαση στην οικογένεια και το σπίτι σου, ενώ είναι πιθανό να ευνοηθείς οικονομικά από τους γονείς σου. Με τη σύνοδο της Σελήνης και της Αφροδίτης στον 4ο σου, μπορείς να αισθανθείς την επιθυμία να εκφράσεις ευγνωμοσύνη προς την οικογένειά σου και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα δεν σε ευνοεί στον οικονομικό τομέα. Με την σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον 2ο σου είναι πιθανό να χάσεις χρήματα, να σε εξαπατήσεις κάποιος/α, γι’ αυτό έχε τις κεραίες ανοιχτές. Μην πιστεύεις αφελώς ότι σου λένε γιατί ο σκοπός θα είναι να σου αποσπάσουν χρήματα και στο τέλος να μείνεις πανί πανί, χώρια δε, που ακόμη και αν δεν συμβεί το παραπάνω σενάριο θα έχεις τρομερή ανασφάλεια. Αργότερα πάντως θα έχεις σαφώς καλύτερη διάθεση με την Σελήνη να περνά στον Κριό στον 3ο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον 1ο σου και σύνοδο με την Αφροδίτη μέσα στον 3ο σου. Θα έχεις αυξημένη κοινωνικότητα, θα γίνουν πολλές συζητήσεις με αδέρφια, φίλους/ες και γνωστούς και θα αφιερώσεις πολύ από τον χρόνο σου σε μηνύματα και τηλεφωνήματα.

ΙΧΘΥΣ

Φαίνεται ότι η διάθεσή σου σήμερα επηρεάζεται από την επιθυμία σου να ξεφύγεις από την καθημερινή ρουτίνα και να ονειρεύεσαι για ένα καλύτερο μέλλον, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να νιώθεις μπερδεμένος/η και να ταλαιπωρείσαι από αυταπάτες και παραπληροφόρηση. Είναι σημαντικό να προσέχεις ώστε να μην παραπλανάς τον εαυτό σου ή τους άλλους. Καθώς η Σελήνη περνά στον Κριό και σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου και σύνοδο με την Αφροδίτη, εστιάζεις σε υλικά και οικονομικά θέματα, πιθανότατα μέσα από παρασκηνιακές δραστηριότητες. Παρ’ όλα αυτά, η γενναιοδωρία και η τάση για καλοπέραση και πολυτέλειες ενδέχεται να επικρατήσουν σήμερα. Θυμήσου όμως να διατηρείς την ισορροπία και την επίγνωση ώστε να μην παρασυρθείς υπερβολικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα