Ζήτησε καλύτερη εικόνα ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση του ποδοσφαιριστές του, μετά τη νίκη 4-1 επί της ΜΠΑΤΕ στη Λευκορωσία και ζήτησε καλύτερη εικόνα στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα. Ο Ρουμάνος τεχνικός δε θέλει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουν οι παίκτες του, μετά την εντυπωσιακή νίκη για τους ομίλους του Europa League και για αυτό τον λόγο του ξεκαθάρισε πως περιμένει ακόμα καλύτερη εμφάνιση
στον αγώνα της έκτης αγωνιστικής.

Χαρακτηριστικά, ο Λουτσέσκου τόνισε στους παίκτες του: «Λίγο ακόμα παιδιά και μετά σας περιμένει ξεκούραση. Παίζουμε ακόμη έναν από τους τελικούς που έχουμε μπροστά μας στο πρωτάθλημα και τίποτε δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Εγώ θέλω να είμαστε την Κυριακή ακόμη καλύτεροι από όσο ήμασταν στη Λευκορωσία».

Ο προπονητής των κυπελλούχων Ελλάδος αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Ελ Καντουρί. Αντιθέτως, ο Ουάρντα αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής, λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβάλει ο Ρουμάνος τεχνικός. Θέσεις στο βασικό σχήμα φέρονται να διεκδικούν οι Χατσερίντι και Μπίσεσβαρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα