Ζαν Σαρλ: «Οι προοπτικές της ομάδας είναι τεράστιες…» (vid)

Ο Ολιβιό Ζαν Σαρλ μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports, τόνισε ότι όλοι πρέπει να μείνουν ενωμένοι στον Ολυμπιακό γιατί οι προοπτικές της ομάδας φέτος είναι τεράστιες.
Ο διεθνής Γάλλος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» επεσήμανε ότι χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση στο αποψινό ματς, γιατί η Φενέρμπαχτσε έχει έμπειρους παίκτες με γνώση της Ευρωλίγκας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Τι πρέπει να προσέξει

ο Ολυμπιακός κόντρα στην Φενέρ: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι δύσκολο να παίζεις κάθε δύο μέρες, είχαμε δύο σκληρές εβδομάδες. Νομίζω ότι αυτό θα είναι το πιο κρίσιμο στοιχείο του ματς. Μετά θα έλεγα η άμυνα και όλα τα συνήθη στοιχεία, αλλά το πρώτο στοιχείο είναι η συγκέντρωση».
Για την ποιότητα των Βέσελι και Ντε Κολό: «Πολλοί από τους παίκτες της Φενέρ έχουν αποδείξει όλα τα χρόνια την αξία τους, τους γνωρίζουμε και πρέπει να έχουμε πλάνο, δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ναι πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτούς».
Για το 4Χ4 εντός και τον κόσμο: «Σίγουρα η βοήθεια του κόσμου είναι μεγάλη, ειδικά μετά την περυσινή χρονιά που ήταν άδειο. Σίγουρα μας βοηθά πολύ κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».
Για την δική του απόδοση: «Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο γιατί πιστεύω ότι οι προοπτικές της ομάδας είναι τεράστιες. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να κρατήσουμε την φόρμα ώστε να σημειώνουμε νίκες».

Δείτε εδώ το βίντεο των δηλώσεων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα