Ζαμπρότα: « Ο Γκατούζο μοιάζει σαν προπονητής με τον Καπέλο»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, Τζιανλούκα Ζαμπρότα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ιταλικά Μέσα τόνισε ότι ο Τζενάρο Γκατούζο θα μιμηθεί τον Φάμπιο Καπέλο σαν προπονητή.

Ο Γκατούζο είναι ο νέος προπονητής της Μίλαν μετά την απόλυση του Βιντέντζο Μοντέλα από τον πάγκο της. Ο Ζαμπρότα έχει αγωνιστεί μαζί του με την φανέλα των «ροσονέρι» και της Εθνική Ιταλίας και μαζί έχουν κερδίσει πρωτάθλημα αλλά και Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Αν σκεφτείς πόσα έχει περάσει ο σύλλογος από το καλοκαίρι
και πόσες δυσκολίες έχει υποστεί, είναι μια ευκαιρία για ένα ποδοσφαιριστή που δεν είναι τυχαίος. Ήταν μια εξαιρετική κίνηση. Έχει προσφέρει τόσα πολλά στην Μίλαν και γνωρίζει την ιστορία της ομάδας. Σαν προπονητής στην Πίζα, στον ΟΦΗ και στην Παλέρμο μας έδειξε ότι δεν φοβάται και είναι ένα σημαντικό δώρο για την δουλεία του. Για τον χαρακτήρα που έχει και τον τρόπο που προπονεί μια ομάδα θα έλεγα ότι μοιάζει με τον Καπέλο και οι δύο έχουν το χάρισμα να μην φοβούνται ή να σου πουν πράγματα μπροστά σου. Επίσης ζουν και οι δύο το ποδόσφαιρο με πάθος», δήλωσε στην Gazzetta dello Sport.
Keywords
Τυχαία Θέματα