Υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ ο Βασιλειάδης

Ως καλός οικοδεσπότης, ο πρώην αρχηγός του «Δικέφαλου» επισκέφτηκε και καλωσόρισε την «ασπρόμαυρη» ομάδα στην Τενερίφη.

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται! Ο Κώστας Βασιλειάδης ποτέ δεν έβγαλε από την καρδιά του την ομάδα, στην οποία ανδρώθηκε ως αθλητής. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην την υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στην Τενερίφη, όπου τώρα αγωνίζεται. Τι κι αν παίζει αύριο (24/1) αντίπαλός του. Δεν παύει να είναι ο πρώην «ασπρόμαυρος» αρχηγός...

Ο Βασιλειάδης, λοιπόν, βρέθηκε
στο ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε ο «Δικέφαλος» στο μεγάλο νησί της Ισπανίας. Βρήκε παλιούς φίλους και γνωστούς, μεταξύ των οποίων και τον Κώστα Χαραλαμπίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε στον ΠΑΟΚ.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψαν οι «ασπρόμαυροι» στο λογαριασμό τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανήρτησαν και σχετική φωτογραφία: «Ο #PAOK είναι στην Τενερίφη και δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί την αποστολή της ομάδας ο Κώστας Βασιλειάδης... Μαζί με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε την σεζόν 2015-16...»
Να σημειώσουμε ότι επειδή ακριβώς ο Βασιλειάδης συνδέει τους δύο αυριανούς αντιπάλους στο πλαίσιο του Basketball Champions League, και τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης του ζήτησαν να σχολιάσει τον ερχόμενο αγώνα.

Όπως κι έκανε!

«Είναι μια επικίνδυνη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Τελευταία έχει αλλάξει ορισμένους παίκτες. Έχει κερδίσει επτά από τα τελευταία δέκα παιχνίδια. Έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Είναι καλά προετοιμασμένος για το μεταξύ μας παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα αυτόν για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Μετά το παιχνίδι Κυπέλλου, μπορούμε να συγκεντρωθούμε περισσότερο στο Basketball Champions League. Η άμυνα θα είναι το κλειδί της νίκης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στόχος μας είναι η πρωτιά, αλλά πρέπει να κινηθούμε βήμα βήμα. Απομένουν τρία ακόμη παιχνίδια».
Keywords
Τυχαία Θέματα