Βρέθηκε ο Charles Manson του Quentin Tarantino για το "Once Upon a Time in Hollywood"

Στο πρόσωπο του Damon Herriman.

Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον κυρίαρχο ρόλο για την επόμενη ταινία του Quentin Tarantino, "Once Upon A Time in Hollywood". Αυτός ο ρόλος δεν είναι άλλος από του Charles Manson, ηγέτη της αίρεσης "Manson Family" και υπεύθυνο για τουλάχιστον 9 φόνους.

Μετά από αναφορές του The Wrap μάθαμε

πως, ο ηθοποιός που θα αναλάβει να φέρει σε πέρας το όραμα του σκηνοθέτη και να αναβιώσει τον χαρακτήρα του Manson θα είναι ο Damon Herriman. Ο ηθοποιός αποτελεί γνωστή παρουσία, ιδιαίτερα στον τηλεοπτικό χώρο. Έναν από τους γνωστότερους ρόλους του είχε για τη σειρά "Justified", που έτρεχε από το 2010 έως και το 2015, ως Dewey Crowe, αλλά και ως Romeo για τη μίνι σειρά "Flesh and Bones".

Ο Damon Herriman.

Στον κινηματογραφικό του χώρο έκανε αρκετές εμφανίσεις. Το 2008 βρέθηκε στην ταινία δράματος και μυστηρίου "The Square", και το 2011 δίπλα στον Leonardo Di Caprio για τη βιογραφική ταινία "J.Edgar", σε σκηνοθεσία Clint Eastwood, που αφορούσε την επαγγελματική και προσωπική ζωή του J. Edgar Hoover, επικεφαλής του FBI. Το 2013 κέρδισε και έναν ρόλο για την ταινία "The Lone Ranger", το κωμικό γουέστερν από τους συντελεστές των "Pirates of the Caribbean", για την οποία πρωταγωνίστησε ο Johnny Depp. Πιο πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στη ρομαντική κομεντί "The Little Death", και είχε έναν ρόλο για τη σειρά "Squinters".

Μαζί με τον Herriman στο cast προστέθηκαν οι Rummer Willis, ως η Βρετανή ηθοποιός Joanna Pettet, Margaret Qualley ως Kitty Kat, Madisen Beaty ως Katie, Victoria Pedretti ως Lulu και Dreama Walker ως η τραγουδίστρια Connie Stevens.

Ο Costa Ronin, επιπλέον, θα ενσαρκώσει τον Πολωνό ηθοποιό Voytek Frykowski, ο οποίος υπήρξε ένα από τα θύματα της "Manson Family".

Η ταινία φέρει ήδη αρκετά από τα γνωστότερα ονόματα του Χόλιγουντ. Με πρωταγωνιστές τους Leonardo Di Caprio και Brad Pitt, το cast ακούγεται ακόμα πιο δυνατό με την προσθήκη του βετεράνου στο χώρο Al Pacino, του Kurt Russell και της Margot Robbie. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και οι φωτογραφίες των πρωταγωνιστών με ενδυμασίες του '60 το επιβεβαιώνουν. Στους κινηματογράφους, το "Once Upon a Time in Hollywood", θα βρεθεί στις 26 Ιουλίου του 2019, νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία που είχε ορισθεί η πρεμιέρα.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΗ Margot Robbie ντύθηκε Sharon Tate για το "Once Upon a Time in Hollywood"Έρχεται νωρίτερα το "Once Upon a Time in Hollywood"Οι Leonardo DiCaprio και Brad Pitt στην πρώτη επίσημη φωτογραφία του "Once Upon a Time in Hollywood"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα