Βραδιές DnD με την νέα Ελληνική εκπομπή QnG – Questaro & Goustaro

Μία εκπομπή DnD από geeks για geeks!

Είμαστε μια παρέα από καμένους, βετεράνους geeks που ξεκινήσαμε ένα φιλόδοξο Youtube Show. ‘Ένα show που δεν υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και η θεματική του δεν είναι άλλη από τον αρχέγονο θεό όλου του Geekdom, τo D&D!

To εγχείρημά μας εν ονόματι Questάρω και Goustάρω, a.k.a. QnG, είναι ένα πρότζεκτ

από geeks για geeks, αλλά και για όλους όσους θέλουν να δουν κάτι καινούριο, οπτικά άρτιο και στον πυρήνα του παρεΐστικο και χαβαλεδιάρικο.

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή

Είμαστε μια παρέα 6 αρκετά διαφορετικών ατόμων, που έχουν κυρίως καλλιτεχνικό background, κάποιοι είναι φωτογράφοι, άλλοι designers, σκηνοθέτες ή εικονολήπτες. Φυσικά σε όλους μας αρέσουν τα επιτραπέζια, τα games, τα anime, τα βιβλία fantasy/sci-fi και προφανώς το D&D. Έτσι λοιπόν μία από αυτές τις Κυριακές που είχαμε μαζευτεί για το καθιερωμένο boardgame night, γεννήθηκε η ιδέα του να φτιάξουμε ένα show που θα θέλαμε πολύ να υπήρχε ήδη.

‘Ενα D&D Show στα Ελληνικά! Ένα show με ωραίο production, όμορφη παρουσίαση, σκηνικά, φωτισμό, μουσική! Αλλά κυρίως ένα show που να παρουσιάζει το αγαπημένο μας παιχνίδι όπως ακριβώς εμείς γουστάρουμε να το παίζουμε. Με ενδιαφέροντες χαρακτήρες και διαπλεκόμενα backstories, ιστορίες επικών διαστάσεων, χαβαλέ, δράση, δράμα, τρολάρισμα και high stakes gameplay!

Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το QnG. Ένα show όπου κάποια random τυπάκια μαζευόμαστε για να ρολάρουμε ζάρια, να γελοιοποιούμε τους εαυτούς μας, και απλά…να παίζουμε D&D!

Για το όνομα μην μας ρωτάτε πολλά - Όλοι έχουμε κακές στιγμές!

Έχουμε ήδη κάνει release στο πρώτο μας τρεηλερ και το πρώτο επεισόδιο θα κάνει την πρεμιέρα του την 1η Οκτώβρη.

Δείτε παρακάτω το Teaser Trailer:


Τα σημεία επικοινωνίας της εκπομπής μπορείτε να τα βρείτε στους σύνδεσμους:
Youtube / Instagram / Facebook

Δελτίο Τύπου

IGN Greece10 λεπτά "The Witcher 3" στο Nintendo SwitchTα πρώτα 19 λεπτά του gameplay του Erica - Gamescom 2019Final Fantasy VIII Remastered - Release Date Reveal Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα