Βιτόλο: «Θα διασκεδάσω στην Ατλέτικο»

Ενθουσιασμένος για τα όσα του επιφυλάσσει το μέλλον στη νέα του ομάδα, Ατλέτικο Μαδρίτης, δήλωσε ο Βιτόλο, καθώς περιμένει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο από εδώ και στο εξής.

Ο Ισπανός επιθετικός ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός την Τρίτη, στον αγώνα κυπέλλου με τη Γέιδα για τη φάση των «16» και πέτυχε το τρίτο γκολ στο 3-0 που έδωσε την άνετη πρόκριση στους «ροχιμπλάνκος».

Χρειάστηκε να περιμένει αρκετά για αυτή τη
στιγμή, αφού είχε αποκτηθεί από τη Σεβίλλη το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω της τιμωρίας των Μαδριλένων με απαγόρευση μεταγραφών.

«Όταν ο κόουτς μου είπε ότι θα έπαιζα από το ξεκίνημα, ένιωσα ότι ήμουν έτοιμος. Στην αρχή βέβαια, όλα είναι δύσκολα. Είμαι σε μία ομάδα, όπου οι περισσότεροι συμπαίκτες μου είναι μαζί εδώ και χρόνια, αλλά όλοι μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά», σχολίασε.

«Το γκρουπ είναι κλειδί για την επιτυχία της Ατλέτικο. Εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα για το καλύτερο δυνατό, μου άρεσε πολύ το ντεμπούτο μου και πιστεύω ότι θα διασκεδάσω πολύ στους αγώνες στο γήπεδό μας. Για κάθε παίκτη είναι σημαντικό να έρχεται σε μία νέα ομάδα και να σκοράρει από τον πρώτο του αγώνα», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα