Βινίσιους Τζούνιορ: Η τρανή απόδειξη ότι φτάνεις ψηλά, μόνο με σκληρή δουλειά (pics+vid)

Ξεκίνησε την καριέρα του σε χαμηλούς τόνους, αλλά γρήγορα μεταμορφώθηκε σε παίκτη-κλειδί των Μαδριλένων και πλέον είναι βασικός παίκτης που έχει φτάσει ήδη πλύ ψηλά δουλεύοντας σκληρά κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα.

Οι πέντε κορυφαίες στιγμές του στη Ρεάλ είναι μια αληθινή απόδειξη για το τι έχει φέρει ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στον σύλλογο. Στην αρχική του σεζόν, ο Βινίσιους είχε έναν τραυματισμό και στην επόμενη σεζόν, αμφισβητήθηκε έντονα από πολλούς.
Ωστόσο, με τη σκληρή δουλεία ανέδειξε το πηγαίο του ταλέντο που επέτρεψε στην ομάδα να βασιστεί σε αυτόν και παρακάτω

θα δούμε τις σημαντικότερες στιγμές του σε αυτές τις πέντε περιόδους που βρίσκεται στους απερχόμενους πρωταθλητές Ισπανίας.

Γκολ στον τελικό του UEFA Champions League του 2022
Το γκολ που πέτυχε εναντίον της Λίβερπουλ και οδήγησε στην κατάκτηση του 14ου τροπαίου του Champions League είναι μια από τις πιο πολύτιμες στιγμές στην ιστορία του συλλόγου, καθιστώντας ήδη την τρέχουσα καριέρα του σους “μερένχες”, εμβληματική. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε εξαιρετική απόδοση και έδειξε πόσο καλός είναι με και χωρίς τη μπάλα.

Vinícius Júnior writes his name into history #UCLfinal pic.twitter.com/0hGh9JFeUO

UEFA Champions League (@ChampionsLeague) May 28, 2022

Πρώτο χατ τρικ με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Το πρώτο του χατ τρικ εναντίον της Λεβάντε ήταν μια εμφάνιση που έδωσε στην ομάδα περισσότερη αυτοπεποίθηση για το 2021/2022, μία σεζόν που ο σύλλογος κέρδισε την εγχώρια διοργάνωση με κυριαρχικό τρόπο και διαφορά 13 βαθμών από τη 2η Μπαρτσελόνα. Όσο για τον Βινίσιους, αυτό το παιχνίδι ήταν ένα σημείο καμπής για να προσθέσει πόντους στην αξιοπιστία του.

https://t.co/P6NjIsNiuM

— Football Report (@FootballReprt) May 12, 2022

Η ποδοσφαιρική παράσταση στο El Clasico (2019/2020)
Η εμφάνιση του Βραζιλιάνου στο El Clasico στις 2 Μαρτίου του 2020 βοήθησε τη Ρεάλ Μαδρίτης να φτάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη La Liga και της έδωσε τη δυνατότητα να κατακτήσει τον 34ο τίτλο στη La Liga. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου επέδειξε εκπληκτική ποιότητα, ειδικά με την ικανότητά του να “διαβάζει” τους συμπαίκτες του. Άνοιξε το δρόμο για τη νίκη πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ.

Η σπουδαία του απόδοση ήταν ένα σημείο καμπής για εκείνον και έδειξε στον κόσμο μια γεύση για το τι θα επακολουθούσε, γιατί ο νεαρός ακραίος επιθετικός υπέφερε από τραυματισμούς και ασυνεπείς εμφανίσεις εκείνη τη σεζόν.

Vinicius Junior’s game by numbers vs. Shakhtar:

82.1% pass accuracy
60 touches
6 shots
5 duels won
4 chances created (most)
3 ball recoveries
2 tackles attempted
2 take-ons completed
2 goals
1 assist.

Venomous Vinicius. pic.twitter.com/BzfxzCxVqw

— Squawka (@Squawka) October 19, 2021

Τα δύο γκολ στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League (2021/2022)
Το παιχνίδι με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ ήταν μια σημαντική ανακάλυψη για τον Βινίσιους. Σε αυτό το ματς, η ομάδα του κέρδισε με 5-0 στη φάση των ομίλων, με τον Βραζιλιάνο παίκτη να σκοράρει δύο γκολ (με μία ασίστ). Αυτό το παιχνίδι έδειξε πώς η στάση του “Βίνι” σε μια κατάσταση ένας εναντίον ενός εναντίον με τον αντίπαλο, έχει βελτιωθεί καθώς ο παίκτης έδειξε τρομερή φυσική δύναμη και όραμα για να αναδειχτεί νικητής με τους αντίπαλους αμυντικούς.
Το ματς αυτό ήταν μία απόδειξη ότι ο Βινίσιους ωρίμασε. Αυτό το παιχνίδι έδωσε στους οπαδούς, τον προπονητή και την ομάδα περισσότερους λόγους για να στηρίξουν τον Βραζιλιάνο. Επιτέλους, μπορούσαμε να πούμε ότι η αποτελεσματικότητα του παίκτη αυξανόταν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βινίσιους Τζούνιορ, +vid,vinisious tzounior, +vid