Βιερίνια: “Δυτυχώς δεν τελειώσαμε το παιχνίδι-Στον ΠΑΟΚ για όλη μου τη ζωή”

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στην “Ωρα των Πρωταθλητών” μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε και για το παιχνίδι αλλά και για το τι σκέφτεται για το 2023.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία πάνω από όλα. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού κυριαρχούσαμε αλλά αν δεν τελειώνεις το παιχνίδι

πάντα υπάρχει η περίπτωση που έγινε που μας κόστισε την ισοπαλία. Δείξαμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, δυστυχώς δεν τελειώσαμε το παιχνίδι και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα”.

Πρόσθεσε: “Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Συνεχίζουμε με τη ίδια δουλειά και τις ίδιες σκέψεις. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι να κερδίσουμε”. 

Συμπλήρωσε: “Εχουμε δείξει με τις εμφανίσεις, όχι μόνο με τις νίκες, ότι πλέον είμαστε πιο ενωμένοι από πριν, πιο έτοιμοι για κάθε παιχνίδι, θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παίξουμε ποδόσφαιρο καλό για αποτέλεσμα”. 

Για το 2022 που φεύγει, είπε: “Για το 2022, έχω καλές σκέψεις. Δεν αρχίσαμε καλά τη σεζόν αλλά σιγά-σιγά βελτιώσαμε πολλά με σκληρή δουλειά. Τα νέα παιδιά έχουν καταλάβει τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τα αποτελέσματα των τελευταίων παιχνιδιών το έχουνε δείξει αυτό”. 

Συμπλήρωσε: “Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι στα παιχνίδια μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα θα ήταν οι ισοπαλίες με τον ΟΦΗ και τη Λειβαδιά που μας κόστισαν τη διαφορά με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Άρη που θέλουμε να κερδίσουμε”. 

Για τις σκέψεις του για το 2023, είπε: “Θα δω πώς πάει, πώς νιώθω με το σώμα μου, μέχρι σήμερα καλά είμαι, θα δούμε… Είναι ξεκάθαρο ότι θέλω να είμαι στον ΠΑΟΚ είτε ως παίκτης, είτε με άλλο ρόλο, στον ΠΑΟΚ για όλη τη ζωή μου, αν γίνεται”.

Keywords
Τυχαία Θέματα