Βεργίνης: “Το 110% με τον ΠΑΟΚ”

Ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε (20/11) στη media day του Αρη τόσο για τα ματς με το Περιστέρι (που προηγήθηκε) και τη Λουκόιλ (ο Αρης ολοκληρώνει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, 21/11, 19:00) όσο και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί για τη Basket League.

Αναλυτικά, στην αρχή των δηλώσεών του, είπε: «Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην Ευρώπη. Θα θέλαμε όλοι στην ομάδα να προχωρήσουμε, αυτό δεν συνέβη. Είναι ένα παιχνίδι που θέλου να το δούμε αυτό το παιχνίδι ως μια καλή προπόνηση, να τελειώσουμε με νίκη στην έδρα μας το ευρωπαϊκό μας ταξίδι και να το χρησιμοποιήσουμε για να ετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που είναι πολύ κρίσιμο για μας»
Για το ματς Περιστέρι και τα όσα συζητήθηκαν με τη διαιτησία, είπε: "Εμείς ως παίκτες, αυτά τα αφήνουμε απ’ έξω το κομμάτι της διαιτησίας. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας, να κάνουμε εμείς ό,τι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο, να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Θέλαμε να κερδίσουμε το Περιστέρι, χάσαμε, πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, έχουμε δύσκολη συνέχεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% στα αγωνιστικά θέματα και να προχωράμε και να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τους διαιτητές κι ούτε θα το κάνω και τώρα. Και εγώ και οι συμπαικτες μου κοιτάμε μόνο και μόνο το τι θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα συσπειρώνεται και από τέτοιες ήττες και μέσα από αυτές να γίνουμε πιο δυνατοί και θα πρέπει να είμαστε όλοι πιο ενωμένοι ώστε να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται. Δεν πρέπει να ασχολούμαστε εμείς, ως παίκτης, με τη διαιτησία. Κάνει τη δουλειά της, κάνουμε τη δουλειά μας και τίποτε άλλο”.
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί, είπε: “Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για την πόλη και τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Είναι δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε εκτός έδρας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι 110%, να πάμε εκεί και να δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε γιατί το χρειαζόμαστε όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά”.
Keywords
Τυχαία Θέματα