Βεντούρα: «Παραμένει ίδιος ο στόχος»

Ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα εμφανίστηκε καθησυχαστικός μετά την ήττα 1-0 της Ιταλίας από τη Σουηδία, στον πρώτο αγώνα μπαράζ των δυο ομάδων, για την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του μπορεί να κάνει την ανατροπή το βράδυ της Δευτέρας στο Σαν Σίρο.

Αρχικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σουάντρα ατζούρα» τόνισε: «Θέλαμε να ελέγξουμε συγκεκριμένες καταστάσεις, και όταν το καταφέραμε μπήκαμε εύκολα στην περιοχή της Σουηδίας, ενώ όταν δεν το καταφέραμε οφειλόταν κυρίως στα σωματικά προσόντα των αντιπάλων μας. Η αλήθεια πάντως
είναι ότι ο Μπουφόν δεν χρειάστηκε να κάνει καμία επέμβαση. Το αποτέλεσμα είναι άσχημο γιατί θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Η κεφαλιά του Μπελότι κατέληξε άουτ, ενώ ο Νταρμιάν σημάδεψε το δοκάρι. Έχουμε άλλα 90 λεπτά για να κάνουμε την ανατροπή και στο τέλος θα δούμε που θα βρισκόμαστε».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το αποτέλεσμα από μόνο του δεν αλλάζει κάτι. Δείξαμε κάποια πράγματα που αν τα κάνουμε σωστά φέρνουν αποτέλεσμα. Επίσης, το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε ότι θα πρέπει να βελτιωθούμε σε ορισμένα σημεία».
Keywords
Τυχαία Θέματα