Τζόουνς: «Ωραίο ταξίδι, άδοξο φινάλε...»

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ μίλησε από καρδιάς μετά τον αποκλεισμό από την Καρσίγιακα (14/3) από τη συνέχεια του BCL.

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια μετά το τέλος του αποψινού (14/3) αγώνα με την Καρσίγιακα. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε ο Λάκι Τζόουνς στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε της αναμέτρησης.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στη Σμύρνη και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια
του BCL, τόνισε ο Τζόουνς: «Ήταν ένα ωραίο ταξίδι για εμάς ως εδώ. Είμαι πολύ ευγνώμων που φτάσαμε ως εδώ, μετά από τον τρόπο που αρχίσαμε. Συγχαρητήρια στην Καρσίγιακα για το σημερινό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με στόχο να είμαστε επιτυχημένοι. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία τώρα στο φινάλε να πάμε ακόμη πιο πέρα. Αποδείξαμε ότι έκαναν λάθος όλοι αυτοί που μας υποτιμούσαν στις αρχές. Πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τους μελλοντικούς μας στόχους».

Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι μπορούσαμε και περισσότερα. Χάσαμε κάποιες κατοχές και σήμερα και στο πρώτο παιχνίδι με την Καρσίγιακα, που αποδείχθηκαν κρίσιμες. Ξέραμε πόσο δύσκολα θα ήταν να παίξουμε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν εκτελέσαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Πρέπει να ελαττώσουμε τα μικρά λάθη. Οφείλουμε να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι όσο πρέπει. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, που δε μας επιτρέπουν να επιτύχουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα