Τζέιμς και Ουέστμπρουκ οι κορυφαίοι του μήνα

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αναδείχθηκαν πολυτιμότεροι παίκτες του μήνα Δεκεμβρίου σε Ανατολική και Δυτική Περιφέρεια του ΝΒΑ, αντίστοιχα.

Για δεύτερο διαδοχικό μήνα, ο ΛεΜπρον Τζέιμς κατάφερε με τις επιδόσεις του να «αρπάξει» τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της Ανατολής, έχοντας μέσο όρο 27.5 πόντους, 10.3 ασίστ, 8.2 ριμπάουντ και 1.9 κλεψίματα. Μάλιστα, ο αστέρας του Κλίβελαντ συμπλήρωσε 36 βραβεία καριέρας ως παίκτης
του μήνα, που είναι και τα περισσότερα στην ιστορία του ΝΒΑ. Παράλληλα, βοήθησε τους Καβαλίερς να κρατήσουν απόρθητη την Quicken Loans Arena μέσα στο Δεκέμβριο (7-0), ενώ ήταν καθοριστικός στο ρεκόρ 9-5 της ομάδας μέσα στο μήνα.

Από την πλευρά του, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ κέρδισε για 8η φορά στην καριέρα τον τίτλο του MVP του μήνα με μέσο όρο 27.8 πόντους, 10.6 ασίστ και 10.2 ριμπάουντ, ενώ βοήθησε τους Θάντερ να σημειώσουν ρεκόρ τον Δεκέμβριο 12-5. Παράλληλα, σε αυτό το διάστημα είχε τους περισσότερους πόντους (472), ασίστ (181) και κλεψίματα (31) από κάθε άλλο παίκτη του ΝΒΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα