Τσέλσι: Αποθέωσε τον Πάλμερ ο Ποσετίνο

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως ο νεαρός παίκτης έδειξε την ποιότητά του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πως έχει τον τρόπο να διαχειρίζεται την πίεση. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δουλειά που έχει κάνει ο ποδοσφαιριστής του.

Χαρακτηριστικά, ο Ποσετίνο δήλωσε: «Μία από τις καλύτερες ικανότητες είναι η νοοτροπία του και η ικανότητά του να αντιμετωπίζει την πίεση. Είναι νέος και νομίζω ότι είναι η πρώτη του σεζόν που παίζει πολύ σταθερά. Νομίζω ότι είναι εκπληκτικό το πώς αντιμετωπίζει την πίεση. Με τη σημερινή απόδοση είναι αδύνατο να πούμε ότι δεν είναι κορυφαίος

παίκτης. Κάνει φανταστική δουλειά, είναι δύσκολο να μη μιλήσουμε περισσότερο για αυτόν. Σήμερα έδειξε τη νοοτροπία και την ποιότητα του».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους πανηγυρισμούς: «Πάθος δεν είναι να είσαι τρελός που κάνει ανόητα πράγματα στα άκρα… Δεν είμαι έτσι. Η ομάδα πρέπει να δείξει πάθος με 11 παίκτες στο γήπεδο, να τρέχουν, να προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακτήσουν την μπάλα και να σκοράρουν. Νομίζω ότι αυτό είναι το πάθος που πρέπει να δουν οι οπαδοί μας. Χρειάζομαι να είμαι ήρεμος για να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι. Στο τέλος του αγώνα, φυσικά, δείξε το πάθος σου όπως έδειξα… Δεν είναι τσίρκο που χρειάζεσαι έναν κλόουν. Δεν είμαι κλόουν, είμαι ο προπονητής, αν κάποιος θέλει κλόουν ας ψάξει να βρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα