Τσέλσι – Γουλβς 2-4: Χατ τρικ και «Κούνια μπέλα» η Τσέλσι (highlights)

Ιδανική εκκίνηση στο ματς για τους Λονδρέζους, ασίστ του Γκάλαγκερ, ακόμα ένα γκολ από τον Κόουλ Πάλμερ που έφτασε τα 10 στη σεζόν για να βάλει μπροστά την Τσέλσι (1-0, 20ο λεπτό). Η Γουλβς έβγαλε αντίδραση και με καλή κυκλοφορία και αρκετό θράσος κατάφερε να το γυρίσει πριν φύγει το ημίχρονο.

Ο Ματέους Κούνια στάθηκε τυχερός με την προσπάθεια του να βρίσκει τον Σίλβα και να καταλήγει στα δίχτυα του Πέτροβιτς για την ισοφάριση (1-1, 22ο λεπτό) και στο 44ο λεπτό, η μπάλα άλλαξε πολλά πόδια

για να φτάσει στον Αϊτ Νουρί που πέτυχε την ανατροπή με την κόντρα αυτή τη φορά πάνω στον Ντιζαζί (1-2, 44ο λεπτό).

Η Γουλβς ασταμάτητη και στην επανάληψη βρήκε δίχτυα ξανά με τον Κούνια για το 1-3 στο 64ο λεπτό μετά από νέα ασίστ του Πέδρο Νέτο. Στο 80ο λεπτό ο Ματέους Κούνια θα κερδίσει και πέναλτι από μαρκάρισμα του Μάλο Γκουστό για να εκτελέσει ο ίδιος και να κάνει το πρώτο του χατ τρικ με τη Γουλβς (1-4). Το μόνο που κατόρθωσε η Τσέλσι που είχε χάσει και εκτός έδρα από τη Γουλβς, ήταν να μειώσει και να διαμορφώσει το τελικό 2-4 με το Τιάγκο Σίλβα στο 86ο λεπτό.

Τσέλσι (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Πέτροβιτς, Γκουστό (81′ Γκίλκριστ), Σίλβα, Ντιζαζί, Τσίλγουελ (81′ Μπαντιασίλ), Καϊσέδο (63ο Τζάκσον), Φερνάντες, Γκάλαγκερ, Πάλμερ, Στέρλινγκ (72′ Μούντρικ), Ενκούνκου (72′ Τσουκουεμέκα)

Γουλβς (Γκάρι Ο’Νιλ): Σα, Σεμέντο, Κίλμαν, Ντόουσον, Τότι, Αϊτ Νουρί (87′ Μπουένο), Γκόμες (90′ Ντόχερτι), Λεμινά, Σαράμπια (72′ Ντόιλ), Νέτο (72′ Μπελεγκάρντ), Κούνια

Keywords
Τυχαία Θέματα