Τσάβι: «Εγώ έχω ημερομηνία λήξης, το σημαντικό είναι ο σύλλογος»

«Το σημαντικό είναι το club, έχω ήδη ημερομηνία λήξης. Έχουμε κίνητρο, είναι μια ευκαιρία να επιστρέψουμε στα προημιτελικά, έτσι το προσεγγίζουμε», είπε αρχικά ο Τσάβι.

Ο προπονητής ζήτησε από τους οπαδούς να γεμίσουν το Μοντζουΐκ: «Πρέπει να μοιάζει με το Camp Nou. Η Νάπολι έχει την ίδια βάση με πέρυσι και είναι πρωταθλήτρια του ιταλικού πρωταθλήματος. Χρειαζόμαστε ένα γεμάτο γήπεδο. Ας νιώσει ο ποδοσφαιριστής τη ζεστασιά του κόσμου, οι οπαδοί

πρέπει να είναι ο παίκτης νούμερο δώδεκα».

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» θεωρεί επίσης ότι η αλλαγή προπονητή ωφέλησε την ιταλική ομάδα: «Έχει βελτιωθεί με τον νέο προπονητή. Περιμένω μια γενναία Νάπολι που θα πιέσει ψηλά. Θα μπορούσε να είναι ένα ωραίο ματς. Έχει πολύ ταλέντο στην κορυφή.»

Ανέφερε, ως σημαντικούς παίκτες, «Ο Πολιτάνο, ο Οσιμέν, ο Κβαραχτσέλια… είναι παίκτες κορυφαίου επιπέδου. Είναι μια ομάδα που μοιάζει πολύ με αυτό που θέλουμε». Όμως, όταν ρωτήθηκε για έναν παίκτη που θεωρεί ξεχωριστό, ανέφερε: «Λομπότκα, θα ήθελα να τον δω σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, κάνει τη διαφορά για την ομάδα του».

«Δεν βλέπω φαβορί», αν και παραδέχτηκε ότι «είναι αλήθεια ότι παίζοντας με τους οπαδούς μας υπάρχει μεγαλύτερο πλεονέκτημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα