«Τρέχει» η μεταβίβαση των μετοχών

Στην ΕΕΑ συζητήθηκε σήμερα (12/4) το θέμα της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΚΑΕ Άρης.

Διάφορα ιδιαίτερα σοβαρά ζητήματα, που αφορούν στην ΚΑΕ Άρης, «τρέχουν» παράλληλα αυτές τις ημέρες. Ένα από αυτά είναι η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρείας από το Νίκο Λάσκαρη
στον Δημήτρη Γουλιέλμο. Το θέμα συζητήθηκε σήμερα (12/4) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, στην ΕΕΑ, παρουσία του Γουλιέλμου, συζητήθηκε το θέμα της μεταβίβασης του 90% των μετοχών της ΚΑΕ Άρης. Απόφαση δεν πάρθηκε, καθώς το ζήτημα είναι υπό διάσκεψη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το απόγευμα η Επιτροπή. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται η οριστική απόφαση σχετικά με την έγκριση ή όχι της μεταβίβασης του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου της «κίτρινης» ΚΑΕ το προσεχές διάστημα.

Στο ίδιο δελτίο Τύπου της ΕΕΑ, πάντως, αναφέρεται και το θέμα αυτών που παραιτήθηκαν από την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης, καθώς εισέπραξαν μέρος των οφειλομένων προς αυτούς. Συγκεκριμένα, το σχετικό απόσπασμα αναφέρει:

«Αίτηση των αθλητών Βασιλείου Σίμτσακ, Γκάι-Γάιου Σκορδίλη, Βασιλείου Ξανθόπουλου, Βλάντιμιρ (Βλαδίμηρου) Γιάνκοβιτς, του προπονητή Δημητρίου Πρίφτη και του τρίτου Ισίδωρου Κούνουπα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003. ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ μετά τις παραιτήσεις από τα δικόγραφα των αιτήσεων».
Keywords
Τυχαία Θέματα