Τότεναμ: Η άμεση προσαρμογή και επιρροή του Μίκι

Ο Μίκι Φαν ντε Φεν απολαμβάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στην καριέρα του στην Τότεναμ που απολαμβάνει την κορυφή της Premier League. Ο νεαρός Ολλανδός λατρεύεται από τους θαυμαστές που απολαμβάνουν να παρακολουθούν την αυξανόμενη συνεργασία του με τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Κριστιάν Ρομέρο. Για τέλεια συνεργασία μιλάνε στην Αγγλία. Οι Spurs χρειάζονται μια ποιοτική αμυντική συνεργασία μετά την αποχώρηση των Βερτόνγκεν

και Αλντερβάιρελντ,, οι οποίοι βοήθησαν τον σύλλογο να φτάσει στον τελικό του Champions League το 2019. Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου δυσκολεύτηκε να παίξει συμπαγές ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε, αλλά η αλλαγή στρατηγικής με τον Άγγελο Ποστέκογλου άνοιξε το δρόμο για μια νέα εποχή στα μετόπισθεν.

Ρομέρο και Φαν Ντε Φεν έχουν δεχθεί μόνο οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, διατηρώντας τρεις ανέπαφες φορές την εστία του Βικάριο. Την περασμένη σεζόν οι Spurs κατετάγησαν στη 15η θέση για γκολ που δέχθηκαν στην κορυφαία κατηγορία, αλλά η προσθήκη του πρώην αμυντικού της Βόλφσμπουργκ έδωσε τον απαιτούμενο ρυθμό μαζί με την ψυχραιμία του Ρομέρο στο αμυντικό τρίτο.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Ντάνιελ Λέβι, έχει εμπιστευτεί τον Ποστέκογλου για να επιβλέπει μια τεράστια αλλαγή στη φιλοσοφία στον αγωνιστικό χώρο και μέρος της διαδικασίας περιλαμβάνει τη στρατολόγηση παικτών που πιστεύουν στις μεθόδους του.

Είπε ο Ολλανδός: «Ο Ποστέκογλου είναι πραγματικά ξεκάθαρος, πραγματικά ευθύς, ξέρουμε τι περιμένει από εμάς. «Για μένα ως σέντερ μπακ, είναι εντάξει να φαντάζομαι ότι χάνω τη μπάλα μια φορά και μια μεγάλη ευκαιρία προέρχεται από αυτήν και ο προπονητής ουρλιάζει από τα πλάγια, “Πάλι, ξανά, ξανά”. “Μας δίνει κάποια εμπιστοσύνη να χτίσουμε ξανά. Φυσικά είναι ριψοκίνδυνο, αλλά όταν βγαίνεις σε μια ωραία κατάσταση είσαι πάντα σαν “Ω ναι»

Η Τότεναμ έχει παίξει ήδη με τους τρεις από τους περσινούς Big Five στην Premier League και παραμένει αήττητη μετά από οκτώ αγώνες. Και με μέσο όρο κατοχής 61,4% στους αγώνες του πρωταθλήματος, δεν αποτελεί έκπληξη να βλέπεις τον Φαν Ντε Φεν να κατατάσσεται στους 25 πρώτους παίκτες για συμπληρωμένες πάσες. Ο Έχει κατά μέσο όρο 2,75 απομακρύνσεις και 1,63 τάκλιν ανά 90 λεπτά, αλλά έχει ακόμα δρόμο να διανύσει αν θέλει να ανταποκριθεί στα 4,89 και 2,8 τάκλιν του Ρομέρο. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ του κέρδισαν μια δεύτερη πρόσκληση στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας.

Ο 22χρονος αμυντικός ελπίζει να παίξει ρόλο βοηθώντας την Ολλανδία να προκριθεί στο Euro 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα