Τον Μαυροβούνιο φουνταριστό Τομάσεβιτς πήρε ο ΠΑΟΚ

Σε αλλαγή ξένου προχωρά η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τη ζώνη των πλέι-άουτ της Α1 ανδρών. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία με τον Μαυροβούνιο Νίκολα Τομάσεβιτς και ελπίζει ότι ο 28χρονος παίκτης θα καταφέρει να καλύψει το τεράστιο κενό στη θέση του φουνταριστού, που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι από την αποχώρηση του Δημήτρη Νικολαΐδη για τον Ολυμπιακό.
Ο Τομάσεβιτς θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το ξεκίνημα του β΄ γύρου (13/1) και πιθανότατα θα αντικαταστήσει τον Σέρβο Μίλος Μαξίμοβιτς, ο οποίος πάντως αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο κρίσιμο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής (5/1) με το Παλαιό Φάληρο στην Αθήνα.

Ο Τομάσεβιτς έχει αγωνιστεί στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, την Κάταρο και τη Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι στην πατρίδα του, καθώς και στη σερβική Στάρι Γκραντ, με την οποία έπαιζε μέχρι πρότινος. Έχει κατακτήσει το LEN Trophy με την Κάταρο το 2010 και το πρωτάθλημα Μαυροβουνίου με τη Γιάντραν, ενώ με την Παρτιζάν αγωνίστηκε στο final-6 του Champions League, το 2014.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Είχα αγωνιστεί στο παρελθόν με την Παρτιζάν, ομάδα ίδιας νοοτροπίας και αδελφοποιημένη με το "Δικέφαλο"! Γνωρίζω πως έρχομαι σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα, ωστόσο θα βάλω τα δυνατά μου να τη βοηθήσω και θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Στην καριέρα μου έχω αγωνιστεί σε πολύ δύσκολα πρωταθλήματα και έχω δώσει πολλά κρίσιμα παιχνίδια, με πολύ μεγάλη πίεση, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!» δήλωσε ο δίμετρος φουνταριστός μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.
Keywords
Τυχαία Θέματα