Το Βουνό Ανάμεσα μας: Kate Winslet και Idris Elba δίνουν μάχη για την επιβίωση αποκλειστικά στη Nova

Κι αν η ζωή σου εξαρτάται από έναν ξένο;

Η ταινία "Το Βουνό Ανάμεσα μας", που βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα του Τσάρλς Μάρτιν, με πρωταγωνιστές τους βραβευμένους Kate Winslet (Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου) και Idris Elba (βραβευμένος και πολλές φορές υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα), κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, την Κυριακή 15 Ιουλίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD.

Δύο άγνωστοι αναγκάζονται να συνεργαστούν μετά την τραγική πτώση του αεροπλάνου στο οποίο επενέβαιναν, προκειμένου να επιβιώσουν

μέσα στα ακραία καιρικά, και όχι μόνο, φαινόμενα ενός απομονωμένου, χιονισμένου βουνού. Όταν συνειδητοποιούν ότι κανείς δεν πρόκειται να τους βοηθήσει, ξεκινάνε ένα τρομακτικό ταξίδι εκατοντάδων μιλίων μέσα στην αφιλόξενη και άγρια φύση, πιέζοντας ο ένας τον άλλο να αντέξουν, ενώ σύντομα δημιουργείται μία απρόσμενη έλξη ανάμεσά τους.

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο πλαισιώνεται από τους Beau Bridges και Dermot Mulroney, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Hany Abu-Assad.

IGN GreeceΟ Άντρας που έριξε τον Λευκό Οίκο: Η αποκάλυψη του μεγαλύτερου πολιτικού σκανδάλου της Αμερικής έρχεται στη NovaΣτην Nova ο τρόμος του νέου "IT""Λούφα"… καλοκαιρινή με κλασικές αγαπημένες ταινίες στη Nova

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα