Το σύστημα και το δίλημμα

Οι τελευταίες σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ πριν το εκτός έδρας ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς τους Μάνταλο, Γιόχανσον και Αραούχο έκανε τα πλάνα του ο προπονητής της Ένωσης ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στο γήπεδο του Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε με ικανοποίηση πάντως τόσο τους Κλωναρίδη, Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς να είναι απόλυτα έτοιμοι ιατρικά, όσο και τον Παναγιώτη Κονέ, να τίθεται στη διάθεσή του μετά από τη μίνι ατομική προετοιμασία που έκανε το προηγούμενο
χρονικό διάστημα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν αυξημένες επιλογές στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής ο Ισπανός δεν έχει ανακοινώσει την ενδεκάδα στους παίκτες του, δε σημαίνει ότι δεν έχει στη σκέψη του κάποιο πλάνο για το αρχικό σχήμα. Το γεγονός μάλιστα ότι η ομάδα του ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στο 3-5-2, τον κάνει να προσανατολίζεται στο να επιμείνει σ' αυτό το σύστημα.

Σε μια τέτοια περίπτωση προβάδισμα για να βρεθούν στην πρώτη σέντρα έχουν ο Ανέστης στα δοκάρια και οι Τσόσιτς - Βράνιες στο κέντρο της άμυνας. Την τρίτη θέση στους στόπερ διεκδικούν οι Τσιγκρίνσκι - Μπακάκης και Λαμπρόπουλος, με τους Λόπες και Γκάλο να καλύπτουν τις δύο πτέρυγες. Σιμόες και Γαλανόπουλος αναμένεται να βρεθούν στη μεσαία γραμμή, με τον Μπακασέτα μπροστά τους και τους Χριστοδουλόπουλο - Λιβάια στην επίθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα