Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο γιατί...

Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο γιατί ο κάθε ένας έχει την δική του άποψη για το πως του αρέσει να παίζει η ομάδα του. Σε άλλους αρέσει η ομάδα τους να πετυχαίνει πολλά γκολ και να προσφέρει θέαμα, σε άλλους αρέσει η τακτική πειθαρχία, σε άλλους η καλή άμυνα και πολλά ακόμη! Η καλή άμυνα μου αρέσει και εμένα και για αυτό αναζήτησα έναν άξονα δυναμικό που να μου εξασφαλίζει το μηδέν αμυντικά. Άλλωστε όταν δεν τρως γκολ, δεν χάνεις.

Στα στόπερ έψαξα ηγέτες. Παίκτες δυνατούς,
γρήγορους, καλούς στο ψηλό παιχνίδι και που ο αντίπαλος επιθετικός όταν τους βλέπει να το σκέφτεται δις πριν πλησιάσει. Αμυντικοί μέσοι ακούραστοι. Παίκτες που κλέβουν μπάλες και προσφέρουν σημαντική βοήθεια στους ακραίους αμυντικά και δεν ξεχνούν ποτέ την άμυνα. Ακραίοι μπακ και μέσο-επιθετικοί που βοηθούν σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι μοιράζοντας ασίστ και πατώντας περιοχή για να σκοράρουν.

Στην επίθεση, προτίμησα από τους δύο πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος (...Ανσαριφάρντ και Πέδρο Κόντε) αυτόν που μπορεί να φτιάξει και φάσεις για τους υπόλοιπους. Ο Ιρανός εκτός από τα επτά γκολ έχει και τρεις ασίστ σε αντίθεση με τον Ισπανό που είναι σπουδαίος εκτελεστής στην περιοχή.

Γιαννιώτης

Κυβρακίδης – Σισέ –Μολέντο – Ναδάλες

Σιμόες – Μουνάφο

Χριστοδουλόπουλος – Πέλκας – Ουάρντα

Ανσαριφάρντ
Keywords
Τυχαία Θέματα