Το μήνυμα της ΑΕΚ για Γιόχανσον και την επόμενη μέρα

Στην ΑΕΚ δεν μπορούν να πιστέψουν την ατυχία που έχει χτυπήσει την πόρτα της ομάδας. Μετά τον Πέτρο Μάνταλο η Ένωση θα στερηθεί των υπηρεσιών και του Γιάκομπ Γιόχανσον, κάτι που σημαίνει ότι είτε θα πρέπει τον Ιανουάριο να καλυφθούν τα κενά τους με μετεγγραφές, είτε με ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται ήδη στο ρόστερ της ομάδας. Το μήνυμα πάντως που θέλησαν να στείλουν οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι σαφέστατο:

«Η προτεραιότητα
της ΑΕΚ δεν είναι οι μεταγραφές, ούτε το τι θα συμβεί και αν συμβεί στο μέλλον, αλλά πως θα καλύψει εκ των έσω με τις λύσεις που δίνει το υπάρχον ρόστερ και οι σημαντικοί ποδοσφαιριστές που υπάρχουν σε αυτό τις δύο μεγάλες απώλειες του Πέτρου και του Γιάκομπ προκειμένου να προχωρήσει μπροστά», τονίζουν χαρακτηριστικά οι "κιτρινόμαυροι", δίχως φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ενισχυθεί το έμψυχο δυναμικό στην επόμενη μετεγγραφική περίοδο.

Το πρωί της Τρίτης (14/11) πάντως τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης όσο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος επικοινώνησαν με τον Γιόχανσον, προκειμένου να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για την κατάσταση της υγείας του. Κι επειδή έγινε ντόρος σχετικά με το αν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, όπως συνέβη στο παρελθόν σε Μπακάκη, Λαμπρόπουλο και Μάνταλο, αυτό που τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι ότι πρόκειται για εντελώς διαφορετική περίπτωση απ' τις προηγούμενες, αν και για τον Σουηδό υπάρχει από πλευράς διοίκησης η ίδια ακριβώς μέριμνα και φροντίδα. Είναι όμως λάθος η δεδομένη χρονική στιγμή, αφού ο ποδοσφαιριστής παραμένει σοκαρισμένος απ' τον τραυματισμό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα