Το Dark Pictures Anthology θα περιλαμβάνει 8 παιχνίδια

Με ένα παιχνίδι να κυκλοφορεί κάθε 6 μήνες.

Το Dark Pictures Anthology, το οποίο ανοίγει με το Man of Medan τον Αύγουστο, σχεδιάζεται επί του παρόντος για οκτώ παιχνίδια, με ένα πρόγραμμα κυκλοφορίας δύο παιχνιδιών ανά έτος.

Το Dark Pictures είναι μια ανθολογία τρόμου πολλών παιχνιδιών που δημιουργήθηκε από την Supermassive Games που μας έδωσε το Until Dawn.

Κάθε παιχνίδι στην ανθολογία θα είναι μια νέα ιστορία σε ένα νέο ύφος τρόμου, με τη μόνη σημαντική πτυχή που θα τα συνδέει μεταξύ τους να είναι το The Curator, μια μυστηριώδης φιγούρα όπως ο Rod Serling στο Twilight Zone ή ο Crypt Keeper στο Tales from the Crypt.

Σε μια συνέντευξή του CEO της Supermassive, Pete Samuels, ρωτήθηκε ποιο είναι το σχέδιο για τον Curator: "Έχουμε μια ιστορία στο μυαλό μας που εκτείνεται σε οκτώ παιχνίδια, και είναι η μόνη συνέπεια σε ολόκληρη την Ανθολογία. Οτιδήποτε άλλο στην ιστορία, θέλουμε να είναι έκπληξη".

Ο Samuels συνέχισε επισημαίνοντας ότι όχι μόνο η ιστορία του Curator, αλλά και τα επιμέρους παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί: "Θέλουμε να σας προσφέρουμε εκπλήξεις κάθε φορά - όταν ανακοινώσουμε το δεύτερο παιχνίδι, θέλουμε να είναι το τελευταίο πράγμα που περιμένετε, από άποψη θέματος, είδους και οτιδήποτε άλλο, και έπειτα και πάλι με το τρίτο. Έχουμε δημιουργήσει ένα πλάνο για τα πρώτα οκτώ".

Η Supermassive έχει επανειλημμένα επισημάνει ότι βλέπει κάθε παιχνίδι Dark Pictures να είναι ακριβώς αυτό: ένα παιχνίδι που πωλείται ως μεμονωμένο προϊόν, σε αντίθεση με τα επεισοδιακά παιχνίδια, όπως της Telltale, που έχουν πολλαπλές καταχωρήσεις σε client.

Όταν ρωτήθηκε πόσο συχνά θα μπορούσαμε να περιμένουμε να κυκλοφορούν τα παιχνίδια του Dark Pictures, ο Samuels είπε: "Στόχος μας είναι να φτάσουμε σε μια συχνότητα δύο φορών το χρόνο. Από την ιδέα μέχρι την ολοκλήρωση περνούν μερικά χρόνια ανάπτυξης, οπότε μαθηματικά έχουμε προφανώς μια χούφτα παιχνίδια που φτιάχνουμε στο στούντιο αυτή τη στιγμή".

Κάθε παιχνίδι θα έχει διαφορετικό σκηνοθέτη, διαφορετικούς σεναριογράφους και διάφορους ηθοποιούς και εξ ολοκλήρου ξεχωριστές ομάδες Developers, οι οποίες επιτρέπουν στη Supermassive να δουλεύει ταυτόχρονα σε πολλαπλά παιχνίδια της σειράς.

Ενώ κάθε παιχνίδι στη σειρά Dark Pictures σκοπεύει να πάρει ένα διαφορετικό είδος τρόμου ως βάση του, το είδος του παιχνιδιού θα παραμείνει αρκετά στατικό. Τα παιχνίδια Dark Pictures θα είναι πάντα αφηγηματικά και βασίζονται σε επιλογές, με επιλογές διαλόγου και Quick Time Events.

"Θα είναι σε μεγάλο βαθμό μηχανικά παρόμοια", εξήγησε ο Samuel. "Δεν σχεδιάζουμε να εισαγάγουμε τίποτα άλλο. Αυτό που θα κάνουμε είναι αν βρούμε κάτι που πρέπει να πούμε στην ιστορία - γιατί αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν τα mechanics μας, για να πούμε μια ιστορία - και χρειαζόμαστε και κάτι άλλο για να την πούμε καλά, τότε δεν θα φοβηθούμε να το δημιουργήσουμε."

Man of Medan: Co-op

Φαίνεται επίσης ότι όλα περιλαμβάνουν πλήρη διαδραστικό παιχνίδι δύο παικτών, ένα χαρακτηριστικό που ανακοινώθηκε σήμερα για το Man of Medan, το οποίο υπόσχεται να είναι ένα "co-op horror blast"

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει FFXIV ή Eve Online.

IGN Greece Διαθέσιμο το Raid Matchmaking στο Division 2 New Monsters in Monster Hunter World: Iceborne To Monster Hunter World θα έχει Dynamic Difficulty, ακόμη και χωρίς το Iceborn Expansion

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα